Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (7/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (7/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (7/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 28. Ο Άντρας (Άσσος Κούπα) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ελπίδες επανασύνδεσης – Νέα γνωριμία – Οικονομικά οφέλη

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (7/3/19)

Κριός

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί σε καταστάσεις ερωτικές, που ακόμη δεν τις ξέρετε εις βάθος. Όλοι έχουν το αμαρτωλό τους παρελθόν όπως και εσείς.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλά που πρέπει αυτή την εποχή, να συζητήσετε με το ταίρι σας, που δείχνει ότι έχει κάποια μικρά παράπονα από την ελάχιστη παρουσία σας, μέσα στην σχέση.

Δίδυμοι

Την βοήθεια που έχετε ζητήσει από κάποιον θα σας την προσφέρει απλόχερα. Τώρα θα πρέπει και εσείς με την σειρά σας, να δώσετε κάποιες απαντήσεις.

Καρκίνος

Μια είδηση έρχεται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Μια παλιά σας αγάπη, τώρα είναι σε θέση δυναμική για να διεκδικήσει την καρδιά σας και ίσως και σε βαθμό που δεν φαντάζεστε.

Λέων

Οι καινούργιες γνωριμίες, δεν σας έχουν ακόμη ενθουσιάσει. Ίσως και επειδή όλα πια συσχετίζονται με το παρελθόν σας, που μέσα σας πραγματικά ακόμη ελπίζετε ότι θα σας ψάξει.

Παρθένος

Κοινωνικές συναντήσεις, θα έχετε με κάποιο άτομο, που παλιά σας ενδιέφερε ερωτικά. Έχετε κατά νου ότι μέσα του για εσάς υπάρχει στην άλλη πλευρά, ακόμη ενεργό συναίσθημα.

Ζυγός

Οι τελευταίες ερωτικές σας επιλογές δεν ήταν και οι καλύτερες, άρα τώρα θα πρέπει σε όλα τα καλέσματα να είστε προσεχτικοί, καθώς πιθανόν και πάλι…να αστοχήσετε.

Σκορπιός

Μέσα από σεβασμό και ωριμότητα μόνο, θα καταφέρετε με το ταίρι σας, να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Σίγουρα καλό θα ήταν και να απομακρύνετε όλους τους τρίτους, από γύρω σας.

Τοξότης

Οι μέρες σας ευνοούν, στα επαγγελματικά σας και πιθανόν και να πρέπει τώρα να ανοίξετε το βήμα σας, και να ξεφύγετε από το παρελθόν, που πια δεν έχει τίποτα να σας προσφέρει.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (7/3/19)

χαρτομαντεία Αιγόκερως

Ρομαντικά λόγια και ερωτικές ματιές, έρχονται από κάποιον συνεργάτη σας, που δείχνει ότι έχει προθέσεις αισθηματικές. Σίγουρα προσοχή στα τρίτα μάτια.

Υδροχόος

Σήμερα υπάρχουν πολλές και μεγάλες πιθανότητες, για να βρείτε και πάλι την καλή επικοινωνία σας, με το άτομο που αγαπάτε. Μην κάνετε όμως τα ίδια λάθη.

Ιχθείς

Δεν υπάρχει κάτι που να σας κάνει να αισθάνεστε καλά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό πια. Η μια λύση είναι να χωρίσετε και η άλλη, απλά να συζητήσετε με ώριμο τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments