Ελλάδα

Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους που έπεσε από τα χέρια ιερέα

Μήνυση από τον πατέρα του βρέφους που έπεσε από τα χέρια ιερέα
Ο ηλικιωμένος ιερέας παραπάτησε, με αποτέλεσμα το 40 ημερών βρέφος να πέσει στο πάτωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Μήνυση κατέθεσε ο πατέρας του βρέφους που τραυματίστηκε όταν έπεσε από τα χέρια ηλικιωμένου ιερωμένου, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νικήτη Χαλκιδικής. Η μήνυση στρέφεται κατά του ιερέα αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του ιερέα, διότι θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του παιδιού μου και δεν πρέπει να συμβούν ανάλογα περιστατικά και με άλλα παιδάκια», δήλωσε ο Γιάννης Ναζλίδης, πατέρας του βρέφους, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο παπάς σκόνταψε και έπεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας «σαραντισμού» με αποτέλεσμα να πέσει το βρέφος στο πάτωμα και να υποστεί κάταγμα στο πόδι και κάκωση στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης και ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του καλυτερεύει.

«Πήγαμε για Σαραντισμό το παιδί και ο ιερέας, ενώ προχωρούσε προς τις εικόνες, παραπάτησε και έπεσε μαζί με το παιδί. Το αγοράκι μου τραυματίστηκε σοβαρά, έχει σπάσει το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι. Οι γιατροί προσπαθούν για να γίνει το παιδί μου καλά. Είναι μόλις 40 ημερών το αγοράκι μου και ευτυχώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, καλυτερεύει η κατάσταση του» σημείωσε ο κ. Ναζλίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλης Παππάς τόνισε ότι ενδεχομένως το βρέφος να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εκτιμούν ότι «δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό».

Ο πατέρας του βρέφους επιρρίπτει ευθύνες στην Μητρόπολη Κασσανδρείας που δεν έχει απομακρύνει τον ιερέα.

Κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν ότι έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για τον ηλικιωμένο ιερέα, αλλά η μητρόπολη δεν έχει δώσει λύση.

«Ευθύνεται και η Μητρόπολη Κασσανδρείας. Μπορεί ο ίδιος να μην θέλει να βγει στη σύνταξη, αλλά δεν μπορεί να κινδυνεύουν και άλλα παιδάκια, επειδή είναι μεγάλης ηλικίας ο ιερέας» ανέφερε ο πατέρας του βρέφους.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments