Ελλάδα

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η 56χρονη Γερμανίδα – Ζούσε με το πτώμα του για 15 μέρες

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η 56χρονη Γερμανίδα – Ζούσε με το πτώμα του για 15 μέρες
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Δολοφονία στο Χαλάνδρι:  Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα.

Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα (9-3-2019) το πρωί συνελήφθη.

Η 56χρονη οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αττικής και αφού σχηματίστηκε δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τι είχε προηγηθεί

Από χτύπημα στο κεφάλι προήλθε ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη το απόγευμα της Πέμπτης (21/02) σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Η σορός φέρεται να ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα και δεμένη με σχοινί. Το πτώμα, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη ανήκει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανήκει στον 64χρονο ενοικιαστή του διαμερίσματος ο οποίος διέμενε εκεί με τη Γερμανίδα σύντροφό του. Το περίεργο είναι ότι η σύντροφος του 64χρονου έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ο ιατροδικαστής υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. Οι περαιτέρω έρευνες θα οδηγήσουν σε ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Αυτό που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο “πονοκέφαλο” στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι η πόρτα του διαμερίσματος δεν έχει ίχνη παραβίασης, ενώ ούτε το σπίτι φαινόταν ακατάστατο. Άρα, εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο της ληστείας απομακρύνεται.

Όπως τόνισε στις Αρχές, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Να σημειωθεί, ότι κάτοικοι πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το ισόγειο.

Μάλιστα, εκ πρώτης όψεως οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα. Καταληκτικά, να αναφέρουμε ότι την υπόθεση ασχολείται η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

  • Δείτε εικόνες από την οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι, εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 64χρονος μέσα στο διαμέρισμά του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments