Τεχνολογία

Facebook: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε βασικές λειτουργίες

Facebook: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές σε βασικές λειτουργίες
Τι αλλάζει στο Facebook.

Το Facebook ως μία ψηφιακή κοινωνία, ως ένα κοινωνικό δίκτυο μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί, αλλάζει.

«Οι τάσεις προς τις αλλαγές αυτές, θα επηρεάσουν το μέλλον της εταιρείας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζούκερμπεργκ, προαναγγέλλοντας ένα νέο «τσουνάμι» στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ο οραματιστής της σύγχρονης κοινωνίας, διαβλέπει τις επερχόμενες αλλαγές και δηλώνει ότι το μέλλον δεν είναι στα social media, αλλά σε ένα ανοιχτό δίκτυο κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, μία «πλατεία συζήτησης» από τον ιδιαίτερο χώρο του καθενός, «τον καναπέ του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει αρχίσει να εφαρμόζει αλλαγές στο Facebook, ενοποιώντας στο μεγάλο δίκτυο τις υπηρεσίες του Snapchat, Messenger και Instagram.

Facebook: Τι είναι το «ανοιχτό δίκτυο κρυπτογραφημένων μηνυμάτων»;

Ο Ζούκερμπεργκ το αποκάλεσε ως μία «πλατεία συζήτησης στον ατομικό χώρο του καθενός».

Μπροστά σε κάθε χρήστη θα ανοίγεται ένα ψηφιακό παράθυρο, ένα ολόγραμμα ή ακόμη και μέσω οθόνης, το οποίο θα λειτουργεί με κτυπτογραφημένο κώδικα και θα συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν και συμπεριλαμβάνονται στην «ομάδα».

«Στο μέλλον βλέπω το Messenger και το What’s Up να γίνονται οι βασικοί άξονες λειτουργίας του Facebook, στη μορφή που θα έχουν εξελιχθεί», και πρόσθεσε:

«Το επόμενο βήμα θα είναι να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές για προσωπικές ανταποποκρίσεις με τους φίλους, τα γκρουπάκια και την εργασία. Αυτό είναι το μέλλον του ίντερνετ».

Ο CEO του διαδικτυακού κολοσσού ανέφερε ότι οι αλλαγές θα έρθουν τα αμέσως επόμενα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments