Αθλητισμός

Τομπίας Φιγκεϊρέδο: Ο λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα ο 25χρονος παίκτης

Τομπίας Φιγκεϊρέδο: Ο λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα ο 25χρονος παίκτης
Ο Τομπίας Φιγκεϊρέδο βρέθηκε στη χώρα μας για σχεδόν μία εβδομάδα.

Ο Τομπίας Φιγκεϊρέδο βρέθηκε στη χώρα μας για σχεδόν μία εβδομάδα, επισκεπτόταν καθημερινά τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και γενικώς, αν και προσπαθούσε να περνάει απαρατήρητος, έκανε αισθητή την παρουσία του.

Καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιούνταν αρχικά ποιος ήταν και εν συνεχεία, τι έκανε στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει το 10.gr,  η παρουσία του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ελλάδα είχε να κάνει με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό (θλάση και οίδημα στον δικέφαλο).

Οι Ερυθρόλευκοι, πέραν του ότι διαθέτουν εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και ορισμένους από τους πλέον καταρτισμένους ειδικούς, έχουν φροντίσει να επανδρώσουν το… ιατρείο του Ρέντη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, που υπάρχουν μόνο σε κορυφαίου επιπέδου κέντρα αποκατάστασης ανά την Ευρώπη.

Ο Φιγκεϊρέδο, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να περάσει χρόνο με τους φυσιοθεραπευτές του Ολυμπιακού, να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα που του έβγαλαν οι γιατροί των Πειραιωτών, αλλά και να κάνει θεραπείες στα μηχανήματα του Ρέντη. Ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον Δεκέμβριο.

Με τον ίδιο, μάλιστα, να εμφανίζεται εντυπωσιασμένος, τόσο από τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκαν άπαντες στο Ρέντη, αλλά και με το επίπεδο των εγκαταστάσεων και του τρόπου δουλειάς που συνάντησε.

Βεβαίως, η παρουσία του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας στο Ρέντη, δεν γίνεται να μην προκαλέσει και μια σειρά από σενάρια.

Ειδικά από τη στιγμή που είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει σε διαδικασία προετοιμασίας της επόμενης χρονιάς. Και φυσικά βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού ή καλύτερα κεντρικών αμυντικών, για τη βελτίωση της εικόνας της άμυνάς του από τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως έως τον τραυματισμό του ο Φιγκεϊρέδο ήταν βασικός στη Νότιγχαμ.

Επίσης, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι μετά το περσινό εντυπωσιακό εξάμηνο που πέρασε στην αγγλική ομάδα ως δανεικός, η αγγλική ομάδα πλήρωσε 2.500.000 € και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Φιγκεϊρέδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, που αποτελεί έναν από τους παίκτες που ανέδειξε ο Μάρκο Σίλβα στη Σπόρτινγκ και έφτασε έως τις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας, εντυπωσιάστηκε από όσα είδε στον Πειραιά.

Επίσης είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συζητήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, στο περιθώριο των θεραπειών που έκανε, αλλά και να περάσει χρόνο με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στη Σπόρτινγκ, Ντάνιελ Ποντένσε.

Εάν, λοιπόν, τεθεί θέμα μετακίνησής του στους Πειραιώτες, ο δρόμος είναι ανοιχτός.

*Φωτογραφίες κειμένου και εξωφύλλου twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments