Lifestyle

Πάολα – Σφακιανάκης: Η ανακοίνωση του Γκάζι LIVE (pic)

Πάολα – Σφακιανάκης: Η ανακοίνωση του Γκάζι LIVE (pic)
Πάολα - Σφακιανάκης: Πρόωρο τέλος των εμφανίσεων των δυο τραγουδιστών.

Πάολα – Σφακιανάκης: Το βράδυ του Σαββάτου, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Αιτία, η ιδιότροπη συμπεριφορά του καλλιτέχνη, η οποία οδήγησε την Πάολα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στο να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του, δύο εβδομάδες πριν από το τέλος του προγράμματος.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Πάολας, το Γκάζι LIVE, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές, εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τον κόσμο, που επέλεξε αυτή τη σεζόν το Γκάζι LIVE, κάνοντας αλλεπάλληλα sold out, όσο και τους τραγουδιστές και συντελεστές του προγράμματος.

Σας ενημερώνουμε ότι για προσωπικούς λόγους των καλλιτεχνών, το Γκάζι LIVE, έριξε αυλαία την Παρασκευή, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων.

Η επιχείριση και το προσωπικό του Γκάζι LIVE».

Πάολα – Σφακιανάκης: Η ανακοίνωση αποχώρησης της τραγουδίστριας

“Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει.

Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάολα, καταλήγοντας:

“ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments