Αθλητισμός

Γιάννης Σγουρόπουλος: Πήγε να χαιρετήσει τον αντίπαλό του κι έμεινε με το χέρι στον αέρα

Γιάννης Σγουρόπουλος: Πήγε να χαιρετήσει τον αντίπαλό του κι έμεινε με το χέρι στον αέρα
Απίστευτο unfair από τον Γερμανό, Γκέριτ Ένγκεμαν. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος πήγε να τον χαιρετίσει μετά τον τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ, αλλά εκείνος... έστριψε.

Το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U21 που διεξήχθη στην Πορτογαλία κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με το… αγαπημένο του 4-3 και κατέκτησε το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του (σ.σ. τα δύο προηγούμενα στους Εφήβους).

Ο αγώνας με τον Γερμανό Γκέριτ Ένγκεμαν ήταν συναρπαστικός και παρά το γεγονός ότι ο Σγουρόπουλος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο επικράτησε με 4-3. Στο τελευταίο σετ, πήρε προβάδισμα ασφαλείας με 7-2, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Γερμανού με 11-9!

Το τέλος του αγώνα έφερε μια απροσδόκητη σκηνή μεταξύ των δύο παικτών. Ο Σγουρόπουλος, ως είθισται, πήγε να δώσει το χέρι στον αντίπαλό του στο πλαίσιο του fair play.

Μόνο που έμεινε με το… χέρι στον αέρα και την απορία «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του. Ο Γερμανός αθλητής προσπέρασε επιδεικτικά τον Έλληνα πρωταθλητή, χωρίς να τον συγχαρεί και απομακρύνθηκε επιδεικτικά!

Δείτε το στιγμιότυπο στο 16’00 του βίντεο:

Για να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Έλληνας αθλητής κέρδισε και τους τρεις εκπροσώπους της Γερμανίας, μίας χώρας με τεράστια δύναμη και παράδοση στο πινγκ πονγκ. Στον ημιτελικό είχε ξεπεράσει επίσης με 4-3 σετ τον Ρουμάνο Ράρες Σίπος (7-11, 11-5, 11-6, 11-4, 13-15, 10-12 και 11-9).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments