Lifestyle

Πάολα: Πλήρωσε τους μισθούς 120 υπαλλήλων για τις εμφανίσεις που δεν έκανε

Πάολα: Πλήρωσε τους μισθούς 120 υπαλλήλων για τις εμφανίσεις που δεν έκανε
Μετά την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Σφακιανάκη, η Πάολα ανέλαβε η ίδια τις πληρωμές των υπαλλήλων.

Πάολα: Το βράδυ του Σαββάτου 9/3/19, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Αιτία, η ιδιότροπη συμπεριφορά του καλλιτέχνη, η οποία οδήγησε την Πάολα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στο να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του, δύο εβδομάδες πριν από το τέλος του προγράμματος.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Πάολας, το Γκάζι LIVE, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές, εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο τον κόσμο, που επέλεξε αυτή τη σεζόν το Γκάζι LIVE, κάνοντας αλλεπάλληλα sold out, όσο και τους τραγουδιστές και συντελεστές του προγράμματος. Σας ενημερώνουμε ότι για προσωπικούς λόγους των καλλιτεχνών, το Γκάζι LIVE, έριξε αυλαία την Παρασκευή, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων.

Η επιχείριση και το προσωπικό του Γκάζι LIVE».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Πάολα έστειλε δικό της άνθρωπο στο μαγαζί στο οποίο τραγουδούσε μέχρι πρότινος, και πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 περίπου εργαζομένων της επιχείρησης για το συγκεκριμένο Σάββατο και τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθούσαν.

Σφακιανάκης: Η απάντησή του σε όσα αναφέρει η Πάολα

Τη δική της εκδοχή έδωσε η πλευρά του Νότη Σφακιανάκη για την ξαφνική αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα του βραδινού μαγαζιού, όπου μέχρι πρότινος εμφανίζονταν μαζί.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει.

Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της και καταλήγει:

«Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

Το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη – όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» – ισχυρίστηκε ότι ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε θέματα γιατί η Πάολα ήταν πολύ … θορυβώδης:

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί.

Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών.

Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε για 2-3 ώρες, ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες.

Όμως λόγω της έντασης της μουσικής δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει ούτε καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές, πολύ ευγενικά, να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. Μια ώρα νωρίτερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments