Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (11/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (11/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (11/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 19. Ο Πύργος (06 Μπαστούνι) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εντάσεις – Δεσμευτικές κινήσεις – Οικονομική αλλαγή

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν θα βρείτε τρόπους που να σας δέσουν και πάλι με το πρώην ταίρι σας, αλλά να το προσελκύσετε για να κάνει αυτό την πρώτη κίνηση προς εσάς.

Ταύρος

Κάποιες εξηγήσεις που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, δεν σας πείθουν για τα συναισθήματα του. Ίσως και τελικά εσείς οι δύο να μην ταιριάζετε.

Δίδυμοι

Λίγο μπλεγμένα είναι τα θέματα, μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει και θέλετε άμεσα να ανοίξετε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

Καρκίνος

Οι έρωτες που στο τώρα σας έχουν χτυπήσει την πόρτα, επί του παρόντος δεν σας αφορούν. Υπάρχουν καταστάσεις που δείχνουν να σας δένουν με το παρελθόν.

Λέων

Ξέρετε ότι το κρυφτούλι με το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας, δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Είναι θέμα χρόνου, εσείς οι δύο να αποκαλύψετε τα μυστικά σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (11/3/19)

Παρθένος

Δεν ξέρετε τι έχει γίνει από την μέρα που χωρίσατε, με τον άνθρωπο σας. Μην κάνετε κάτι που πιθανόν και να σας εκθέσει. Αφήστε χώρο και χρόνο σε όλους.

Ζυγός

Μέσα στην ημέρα, θα υπάρξουν κάποιες καλές επικοινωνίες, με το πρόσωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε να συναντηθείτε και να ξεπεράσετε, τις όποιες αγκυλώσεις σας.

Σκορπιός

Υπάρχει αυτό το χρονικό διάστημα, μια καλή διάθεση μέσα στην σχέση σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά με το ταίρι σας.

χαρτομαντεία Τοξότης

Ακούστε όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, και θα δείτε ότι σε μερικά έχει και απόλυτα δίκιο. Τώρα είναι και η σειρά σας, για να πείτε και τα δικά σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (11/3/19)

Φωτογραφία: unsplash

Αιγόκερως

Μην δίνετε και τόσο σημασία, σε άτομα και καταστάσεις που δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με τα ερωτικά, είτε με τα φιλικά σας δεδομένα.

Υδροχόος

Οι περίεργες κινήσεις που βλέπετε, από ένα συγκεκριμένο συνάδελφο σας, δεν είναι μόνο φιλικές. Πίσω από αυτό κρύβεται ένα έρωτας, που θα σας τον εξομολογηθεί.

Ιχθείς

Δεν έχετε κάνει ακόμη τις πιο σοβαρές σας κουβέντες με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ίσως και να αισθάνεστε ότι χρειάζεται χρόνος για να γνωριστείτε καλύτερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments