Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (14/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (14/3/19)
Οι κάρτες των Αγγέλων για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (14/3/19).

Κριός Η Κάρτα – Οι Ευλογίες

Οι χρόνοι σας, είναι γενικότερα είναι άκρως περιορισμένοι και δεν θέλετε να τους χάνετε, μέσα σε άτομα και ιστορίες, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος Η Κάρτα – Η Πρόθεση

Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, υπάρχει – τρέχει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας έρωτας, που ακόμη όμως δεν πρέπει στους τρίτους γνωστός.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, καθώς ένας πρώην σας, έχει σκοπό να σας ξανα-προσεγγίσει, και να ζητήσει να γίνετε ζευγάρι.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Καρκίνος Η Κάρτα – Η Ισορροπία

Από όλα αυτά που σας έχουν προταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, εσείς κρατήστε αποστάσεις. Ξέρετε ότι κάποια απλά θα μείνουν στον αέρα τελικά.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Λέων Η Κάρτα – Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Κάποια πράματα έχουν αλλάξει προς το πολύ καλύτερο μέσα στην σχέση σας, και αυτό με το ταίρι σας, σας έχει δέσει πολύ περισσότερο. Αφήστε όλα τα άλλα να ξεχαστούν.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (14/3/19)

Παρθένος Η Κάρτα – Η Αφθονία

Οι μέρες σας είναι άκρως παραγωγικές και τώρα είναι και η ευκαιρία σας, για να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Οι έρωτες και τα φλερτ, που τρέχον γύρω σας, σίγουρα σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Ζυγός Η Κάρτα – Η Εμπιστοσύνη

Μια παλιά σας ερωτική ιστορία, θα έρθει στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και θα σας ζητήσει να είστε και πάλι μαζί, αλλά αυτήν την φορά, υπό νέες και ώριμες συνθήκες.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός Η Κάρτα – Τα Παιδιά

Πολλές και καινούργιες οι γνωριμίες, που τρέχουν στον δρόμο σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν περνούν απαρατήρητες. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε και την σωστή επιλογή.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Τοξότης Η Κάρτα – Τα Θαύματα

Αποφύγετε αυτές τις μέρες, εξαιτίας κάποιων τρίτων να λογοφέρετε με τον άνθρωπο σας, που θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να λύσει μόνιμα κάποια προβλήματα του.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (14/3/19)

Αιγόκερως Η Κάρτα – Ακούγοντας

Έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας, και η αιτία είναι οι επαφές – επικοινωνίες που έχει ακόμη ο σύντροφος σας, με το παρελθόν του.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος Η Κάρτα – Τα Όνειρα

Θα χρειαστεί να δείξετε την ανωτερότητα και την διπλωματία σας, με το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Υπάρχουν καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Ιχθείς Η Κάρτα – Η Εστίαση

Δεν υπάρχουν αυτήν την περίοδο, οι σωστές και λογικές βάσεις, για να μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να προχωρήσετε σε μια επίσημη δέσμευση. Θα ήταν λάθος.

Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments