Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (15/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (15/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (15/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Μήπως για απόψε έχετε κάνει σχέδια και με τον/τη σύντροφό σας και με τους φίλους σας; Φτάνετε για όλους! Χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να εξομαλύνετε την κατάσταση και μπορείτε να τους κρατήσετε όλους ευχαριστημένους.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Πάντα γοητεύετε τον/την αγαπημένο/η σας αλλά ειδικά όταν το βάλετε σκοπό να τους αποπλανήσετε δεν μπορούν να σας αντισταθούν. Κάντε τα μαγικά σας. Προβλέπεται μια καυτή νύχτα!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (15/3/19)

Ωροσκοπιο Δίδυμοι

Σας περιμένουν πολλά υπέροχα πράγματα σήμερα, αλλά θα πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό. Αν ο/η αγαπημένος/η σας σας προτείνει κάτι εντελώς ξαφνικά, μη διστάσετε, απλά κάντε το! Θα χαρείτε που το κάνατε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ψάχνετε έναν τρόπο για να βγείτε από τη ρουτίνα σας; Συζητήστε με τον/την αγαπημένο/η σας και προγραμματίστε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για το Σαββατοκύριακο. Μόλις αποφασίσετε τι θέλετε, να το κάνετε –δεν υπάρχουν δικαιολογίες!

Ωροσκόπιο Λέων

Προσέξτε τις καταχρήσεις σήμερα. Εάν πάτε για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας, προσπαθήστε να πάρετε κάτι ελαφρύ από το μενού. Θα αισθανθείτε καλύτερα και θα έχετε περισσότερη ενέργεια για το βράδυ.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε, τόσα πολλά μέρη που θα θέλατε να εξερευνήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Πριν ξεκινήσετε το επόμενο μεγάλο εγχείρημά σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κλείσετε κάποιες τρέχουσες εκκρεμότητες.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας θέλετε κάποια πράγματα μόνο που τώρα οι επιθυμίες σας δεν ταιριάζουν. Σκεφτείτε μήπως κάνετε μια μικρή θυσία για να αφήσετε τον/την αγαπημένο/η σας να πάρει αυτό που θέλει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εάν ο/η σύντροφός σας είναι κάπως απόμακρος/η σήμερα, μην το πάρετε προσωπικά. Δώστε τους το χώρο που χρειάζονται και χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να επικεντρωθείτε στις δικές σας ανησυχίες. Όταν θα είναι έτοιμοι θα επανέλθουν στα φυσιολογικά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Σήμερα τακτοποιήστε κάποια μικρά ζητήματα πριν μετατραπούν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Χρειάζεται εξάσκηση αλλά το να μάθετε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με τον/την αγαπημένο/η σας ήρεμα αξίζει τον κόπο.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (15/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Οι μικρές χειρονομίες είναι το κλειδί για να κρατήσετε μια σχέση ζωντανή. Γοητεύστε τον/την αγαπημένο/η σας με ένα ερωτικό σημείωμα που θα βάλετε κρυφά στην τσέπη τους ή ένα γλυκό μήνυμα στο κινητό τους.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Προσπαθήστε να βρείτε τη γοητεία στις ιδιοσυγκρασίες του/της αγαπημένου/ης σας, αντί να τις θεωρείτε ενοχλητικές. Οι μικρές ιδιορρυθμίες τους τους κάνουν αυτούς που είναι, και το πιο πιθανό είναι ότι θα σας λείψουν αν τις χάσουν.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Περιποιηθείτε τον/την αγαπημένο/η σας με ένα μαμαδίστικο δείπνο στο σπίτι. Μην ανησυχείτε για το τι να μαγειρέψετε. Ό,τι και αν μαγειρέψετε (ή παραγγείλετε απέξω!) θα είναι υπέροχο αν το σερβίρετε όπως πρέπει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments