Διεθνή

Μέριλιν Μάνσον: Στο σφυρί έπαυλή του στο Λος Άντζελες

Μέριλιν Μάνσον: Στο σφυρί έπαυλή του στο Λος Άντζελες
Έπαυλη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν κάποτε ο Μέριλιν Μάνσον διατίθεται προς πώληση.

Έπαυλη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ιδιοκτήτης της οποίας ήταν κάποτε ο Μέριλιν Μάνσον διατίθεται προς πώληση.

Στην κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Σαν Μάρκο του Λος Άντζελες ο τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός ζούσε από το το τέλος της δεκαετίας του 1990 έως το 2004.

Η έπαυλη 177 τ.μ. περιγράφεται από το γραφείο ακινήτων “ως μία από τις μοναδικές κατοικίες στην ιστορία της περιοχής Χόλιγουντ Χιλς” και ότι χρειάζεται “πλήρη ανακαίνιση”.

Το τριώροφο περιφραγμένο οίκημα του Μέριλιν Μάνσον χτίστηκε το 1925 σε μεσογειακό στυλ και αποτελείται από “μεγάλο σαλόνι, υπνοδωμάτια σε κάθε όροφο, πρωτότυπες πινελιές και μυστήριο σε κάθε γωνιά”.

Η έπαυλη έχει βιτρό παράθυρα και πυργίσκο, ενώ στην ίδια έκταση υπάρχουν ξενώνας, λιμνούλα και πισίνα και φυσικά είναι πολύ κοντά στα καταπράσινα μονοπάτια και σε αθλητικά γήπεδα του Χόλιγουντ.

Η κατοικία πωλείται 1.995.000 δολάρια.

Στην αγγελία δεν παραλείπεται να αναφερθεί ότι η κατοικία σίγουρα έχει να διηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, καθώς μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών της ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’70 ο Μάρσαλ Τσες, συνιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Rolling Stones και αργότερα ο shock-rocker, Μέριλιν Μάνσον.

View this post on Instagram

Dr. Zeus. When in Greece, you better watch yourself.

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Ο Μπράιαν Χιου Γουόρνερ (Brian Hugh Warner, 5 Ιανουαρίου 1969), πιο γνωστός με το ψευδώνυμο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) είναι Αμερικανός μουσικός. Είναι επίσης ηθοποιός, ζωγράφος, καλλιτέχνης πολυμέσων, και πρώην δημοσιογράφος μουσικής.

Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1969 στο Καντόν του Οχάιο.

Είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη παρουσία του στην σκηνή, ως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Marilyn Manson, το εκκεντρικό του προφίλ και τη σαρκαστική μουσική του.

Είναι μέλος του συγκροτήματος με το όνομά του, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Νταίζη Μπέρκοβιτς.

Το ψευδώνυμό του προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής.

Είναι πιο γνωστός για τους δίσκους του που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του 1990, κυρίως για το Antichrist Superstar και το Mechanical Animals, που μαζί με τη δημόσια εικόνα του του κέρδισαν μια φήμη στα mainstream μέσα ενημέρωσης ως μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και μια δήθεν αρνητική επίδραση στους νέους.

View this post on Instagram

Les Fleurs du mal

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Στις ΗΠΑ μόνο, τρία άλμπουμ της μπάντας έχουν γίνει πλατινένια και άλλα τρία χρυσά.

Ο Μάνσον έχει καταταχθεί 44ος στο Top 100 Heavy Metal Vocalists από την Hit Parader και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy.

Ο Manson έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 1997 ως ηθοποιός στο Lost Highway του David Lynch.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments