Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τo Σάββατο (16/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τo Σάββατο (16/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τo Σάββατο (16/3/19).

Ζώδια Κριός

Η επιδίωξη των φιλοδοξιών σας σας έχει εξαντλήσει. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν παραδεχτείτε ότι έχετε μπουχτίσει λίγο (ή πολύ) με τα ραντεβού. Τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να απέχετε και να εστιάσετε στον εαυτό σας. Επανασυνδεθείτε με τους καλούς σας φίλους και αφιερώστε χρόνο κάνοντας τα αγαπημένα σας πράγματα. Αργότερα θα επιστρέψετε στην αναζήτηση του έρωτα.

Ζώδια Ταύρος

Nα είστε επιφυλακτικοί με μια σχέση που σας βοηθάει να ξεπεράσετε έναν χωρισμό. Το όριο σάς θα πρέπει να είναι ο ένας χρόνος. Αν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον 365 μέρες από την τελευταία τους μακροχρόνια σχέση, ξεχάστε το. Ίσως είναι καλύτερα να τους αφήσετε. Μπροστά σας ανοίγονται φανταστικές ευκαιρίες και δεν θέλετε να χάσετε τη διασκέδαση.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι ιδιαίτερα οξυμμένες – οπότε είναι μια καλή στιγμή για να πιάσετε μολύβι και χαρτί και να εκφράσετε την αγάπη σας με ένα ερωτικό γράμμα. Μην καταφύγετε στην τεχνολογία. Βάλτε όλα τα συναισθήματα σας στο χαρτί και στείλτε τα με το ταχυδρομείο.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τo Σάββατο (16/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Το τελευταίο διάστημα τρέχετε σαν τρελοί και αν δεν επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας μπορεί να τρομάξετε ένα ή δυο επίδοξους ερωτικούς συντρόφους. Χαλαρώστε και σκεφτείτε. Αν δεν θέλετε να τα κάνετε μαντάρα, κάντε πρόβες με έναν έμπιστο φίλο. Έχετε περισσότερο έλεγχο από ό, τι νομίζετε.

Ζώδια Λέων

Το ραντεβού σας δε θέλει να ακούσει για τον όγκο εγκεφάλου της μητέρας σας ή τις θεραπείες αποτρίχωσης με λέιζερ. Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να υπάρχει μεγάλη φυσική έλξη ανάμεσά σας, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο. Καλό θα ήταν να κρατήσετε τις συζητήσεις μεταξύ σας χαλαρές και διασκεδαστικές.

Ζώδια Παρθένος

Οι καλοί τρόποι μετράνε στα ραντεβού. Δεν είναι ευγενικό να μιλάτε με γεμάτο στόμα ή να ρωτάτε το ραντεβού σας με πόσους/πόσες έχουν κοιμηθεί. Ακόμη και στην πλάκα, κρατήστε ένα επίπεδο. Το φλερτ σας μπορεί επιφανειακά να φαίνεται χαλαρός/ή αλλά καλό θα ήταν να μην κάνετε υποθέσεις. Συμπεριφερθείτε όπως θα κάνατε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ή στο Λευκό Οίκο.

Ζώδια Ζυγός

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είναι φοβεροί και ταιριάζουν απόλυτα στον τρόπο ζωής σας! Αλλά αν τους χρησιμοποιείτε για να βρείτε ραντεβού, φερθείτε έξυπνα. Φτιάξτε ένα προφίλ για την προσωπική σας ζωή και ένα για τις δουλειές σας. Δεν χρειάζεται να αναμειγνύετε τους δύο κόσμους σας – τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την τάση να είστε κάπως ανειλικρινείς σήμερα. Λέτε πράγματα που δεν εννοείτε απαραίτητα, και παρόλο που αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, το κάνετε για να παραπλανήσετε κάποιον. Αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό το άτομο, κόψτε το τώρα. Δώστε τους την ευκαιρία να βρουν την ευτυχία αλλού.

Ζώδια Τοξότης

Μια απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήταν υπέροχη, αλλά αν αυτό θα είναι το τρίτο σας ραντεβού και εσείς έχετε κανονίσει να βγείτε μαζί εκτός πόλης, ξανασκεφτείτε το. Μην διακινδυνεύσετε μια πιθανή καλή σχέση, περνώντας πολύ χρόνο μαζί τους πολύ γρήγορα. Καλύτερα να τους κάνετε το τραπέζι στο σπίτι σας και να δείτε πού θα καταλήξει.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τo Σάββατο (16/3/19)

Φωτογραφία: kaboompics στο Pixabay

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να το πάτε στο επόμενο επίπεδο με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, οπότε κρατήστε τα όρια σας άθικτα. Θα σας ρωτήσουν για τα πάντα, από τις προηγούμενες σχέσεις σας μέχρι τι χρώμα εσώρουχο φοράτε. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με όλη αυτή την ανάκριση, αλλάξτε θέμα.

Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό έχετε πάθει μια φοβία με τη δέσμευση. Εντάξει. Γιατί να πείτε ψέματα για αυτό; Δεν είστε εντελώς αρνητικοί σε κάθε είδους σχέσης. Αν το μόνο που θέλετε είναι κάτι περιστασιακό, απλά να είστε ειλικρινείς. Μην διαστρεβλώνετε τα γεγονότα για να περάσετε το μήνυμά σας όταν η αλήθεια λειτουργεί καλύτερα.

Ζώδια Ιχθύες

Οι μικρές ιδιορρυθμίες σας λένε πολλά για τον χαρακτήρα σας. Η περιποιημένη εμφάνιση μετράει! Όταν είστε έξω με ένα ραντεβού, μην ξύνεστε διαρκώς σαν να έχετε λέπρα ή μην φυσάτε τη μύτη σας με την ίδια χαρτοπετσέτα που σκουπίζετε το στόμα σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και θα επιτύχετε πολλά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments