Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έκλεισε με υπαιτιότητα των ερυθρολεύκων το φύλλο αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έκλεισε με υπαιτιότητα των ερυθρολεύκων το φύλλο αγώνα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: To "παρών" έδωσε η πράσινη αποστολή.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ έκλεισε, όπως είχε συμφωνηθεί παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στην έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής (15/3), το φύλλο αγώνα του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

«Δεν προσήλθε η ομάδα του Ολυμπιακού, επομένως ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 20-0 υπέρ του Παναθηναϊκού,» έγραψαν οι διαιτητές κ.. Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου. Παρόντες ήταν και οι κομισάριοι Βιδάλης, Ελευθεριάδης, όσοι θα εργαζόντουσαν στη γραμματεία του αγώνα, καθώς και το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού, από τον προπονητή Ρικ Πιτίνο και τους βοηθούς του μέχρι και τον… τελευταίο παίκτη. Σε διοικητικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

“Με προφορική εντολή της διοργανώτριας αρχής και του πρωταθλήματος ΕΣΑKE και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε αυτής (σ.σ. του ΕΣΑΚΕ) για την σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β ομάδος, Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α ομάδος, Ολυμπιακός, βάσει των κανονισμών παιδιάς”.

Το τρολάρισμα του Παναθηναϊκού

Στο καθιερωμένο του βίντεο – προαναγγελία των αγώνων του, ο Παναθηναϊκός θέλησε να σχολιάσει την… απουσία του Ολυμπιακού, με ένα ειρωνικό video.

“Εrror 404. Δεν βρέθηκε αντίπαλος” αναφέρει χαρακτηριστικά στο σχόλιο της η “πράσινη” ΚΑΕ, ενώ μέσα στο video που ανέβασε υπάρχουν οι… επιλογές “ρεπό” και “Ψάξτε στην Α2!”.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε από τον Παναθηναϊκό:

Error 404: Opponent not found

Gepostet von Panathinaikos BC am Sonntag, 17. März 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments