Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβούν τα μαλλιά τους (pics&vid)

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έκανε συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβούν τα μαλλιά τους (pics&vid)
Μπαρτσελόνα: Ακόμα μια παράσταση του Μέσι, που ανάγκασε συμπαίκτες και αντιπάλους να υποκλιθούν στο ποδοσφαιρικό του μεγαλείο. Φώναζαν ρυθμικά το όνομά του οι φίλοι της Μπέτις.

Μπαρτσελόνα: Ο Λιονέλ Μέσι μετέτρεψε τη νίκη της Μπάρτσα επί της Μπέτις με 4-1 σε προσωπικό σόου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτυχε τρία γκολ και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος που πετυχαίνει χατ-τρικ σε δύο διαφορετικά γήπεδα της Σεβίλλης (Σάντσεθ Πιθχουάν και Μπενίτο Βιγιαμαρίν).

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο. Πέρα από το εντυπωσιακό πρώτο του τέρμα στο ματς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μέσι κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.

Στο 85′ με μία απίστευτη λόμπα από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον Λόπες για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Χαρακτηριστικό της ομορφιάς του τέρματος που πέτυχε ο Αργεντινός είναι το γεγονός πως τρεις παίκτες τραβούν τα μαλλιά τους, αφού δεν πιστεύουν στα μάτια τους με το γκολ που σημείωσε ο μάγος της Μπάρτσα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μαντί και Μπαρτρά από την Μπέτις, αλλά και τον Λενγκλέ της Μπαρτσελόνα.

Τα όσα υπέροχα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Ανδαλουσία, όμως, δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Αλλά είχαν και συνέχεια με την εξέδρα της Μπέτις.

Παρά την πίκρα τους για το γεγονός πως η ομάδα τους δεχόταν τέσσερα γκολ, οι φίλοι των Ανδαλουσιάνων σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χειροκρότησαν τον Μέσι για την γκολάρα που σημείωσε. Καλά ως εδώ. Αλλά έχει και… συνέχεια.

Σχεδόν όλο το γήπεδο άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ως ένα “ευχαριστώ” για το γεγονός πως τους χαρίζει τέτοιες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Ακούστε τις ιαχές και την αποθέωση του Λιονέλ Μέσι από τους φίλους της Μπέτις:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments