Μedia
pagenews.gr / Μedia / MasterChef 2019: Τα «άκουσε» ο Παντελής από τον Κοντιζά για τον πάγκο του (vid)
MasterChef 2019: Τα «άκουσε» ο Παντελής από τον Κοντιζά για τον πάγκο του (vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται να ήταν ο Παντελής του MasterChef 2019 στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/3/19) την ώρα που έπρεπε να συγκεντρωθεί και να μαγειρέψει.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής είχε αφήσει το πάγκο του εντελώς ακατάστατο με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κοντιζάς να του βάλει και πάλι τις φωνές.

O Παντελής είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά

Ο γνωστός και καταξιωμένος σεφ, μην μπορώντας να αγνοήσει την ακαταστασία του πάγκου του, είπε: «Είναι απορίας άξιον. Θέλω να δω το βίντεο να δω πώς καταλήγει ένας πάγκος να γίνει έτσι. Θέλει προσπάθεια. Κατάλαβες;».

Ο Παντελής όμως, θέλοντας να τον αποπροσανατολίσει το κριτή, αποφάσισε να του δώσει να δοκιμάσει λίγο από τον πουρέ ρυζιού που έφτιαξε, το οποίο και φάνηκε ενδιαφέρον στον Σωτήρη Κοντιζά.

Ωστόσο, ο Παντελής έκανε ακόμη μία απροσεξία, καθώς έβαλε το κουτάλι με το οποίο είχε δοκιμάσει ο σεφ… μέσα στον πουρέ και ανακάτεψε το μείγμα. Ο κριτής του MasterChef είδε το λάθος του παίκτη και του φώναξε, με αποτέλεσμα ο Παντελής να του ζητήσει συγγνώμη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ετικέτες: 
2019