Ελλάδα

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – “Θέλω τον μπαμπά μου” φώναζε το παιδί

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες – “Θέλω τον μπαμπά μου” φώναζε το παιδί
Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: H μητέρα έπεσε από μπαλκόνι του 5ου ορόφου, αφού πρώτα είχε ρίξει στο κενό το τετράχρονο κοριτσάκι της.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από τους αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας στον Νέο Κόσμο, όπου μία μητέρα πέταξε το 4χρονο κοριτσάκι της στο κενό και μετά αυτοκτόνησε.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη στις 16.30 και σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο έμαθαν από γείτονες της μητέρας, ότι η 42χρονη γυναίκα πρώτα έριξε το 4 ετών παιδί της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια.

Μία γυναίκα που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο με τα παιδιά της, περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε.

«Πέρναγα από κάτω με το παιδί μου και άκουσα φωνές και κλάμα μωρού. Γύρισα το βλέμμα μου πάνω και είδα ότι το κρατούσε έξω από τα κάγκελα» περιγράφει η γυναίκα.

«Ρώτησα “τι κάνετε εκεί;” δε μου απάντησε, ξαναρώτησα και μου είπε “εσείς τι θέλετε;”. Το μωρό φώναζε “θέλω τον μπαμπά μου”» λέει η μάρτυρας.

«Ξαναρώτησα γιατί κρατούσε το παιδί έξω από τα κάγκελα και μου είπε “βάλτε τα γυαλιά σας δεν το έχω έξω”. Λέω είναι έξω το κορμάκι του παιδιού από τα κάγκελα. Μου είπε όχι και εκείνη την ώρα άφησε το παιδί να πέσει» περιγράφει η γυναίκα.

«Μέχρι να προστατεύσω τη μικρή μου κόρη για να μη δει τη σκηνή, γύρισα και είδα την ίδια να είναι με το ένα πόδι έξω από τα κάγκελα. Της φώναξα “σε παρακαλώ μην το κάνεις, μην πηδήξεις, πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ να σε βοηθήσω” διηγείται με δάκρυα στα μάτια. «Μου είπε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και πήδηξε και αυτή» κατέληξε.

Ένας από τους γείτονες που μένει στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας δήλωσε πως είδε τη μητέρα να κρέμεται έξω από τα κάγκελα του μπαλκονιού της αφού πρώτα είχε ρίξει την κόρη της και της φώναζε να μην πέσει κι η ίδια.

Ο μάρτυρας έτρεξε προς τον 5ο όροφο για να προλάβει, αλλά πριν φτάσει άκουσε γδούπο και κατάλαβε πως η 42χρονη έπεσε στο κενο.

Όπως σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, τόσο η Αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ έφτασαν πολύ γρήγορα στον τόπο της τραγωδίας.

Στο σημείο έφτασε και ο πατέρας και σύζυγος ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το θέαμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments