Γεύση

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι
Ιδιαίτερη και τρομερά γευστική η συνταγή της ημέρας.

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι.

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό φιλέτα μπακαλιάρου παστού
  • 1 φλιτζ. αλεύρι
  • 1 αυγό
  • ½ φλιτζ. σουσάμι
  • 1 φλιτζ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο

Διαδικασία συνταγής

  • Κόβουμε το μπακαλιάρο σε φέτες και τον βυθίζουμε σε κρύο νερό για να ξαλμυρίσει.
  • Αλλάζουμε κάθε τρεις ώρες το νερό.
  • Η διαδικασία αυτή πρέπει να κρατήσει από 12 μέχρι 24 ώρες.
  • Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ψαριού. Αναμιγνύουμε το σουσάμι με τη φρυγανιά.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα πανάρουμε.
  • Περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά από αυγό και τέλος από φρυγανιά και σουσάμι.
  • Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρώμα.

Η συνταγή της ημέρας: Φιλέτα μπακαλιάρου με σουσάμι:

Πηγή: cooklos.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments