Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (19/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (19/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (19/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αποκάλυψη – Αισθηματικά λόγια – Επαγγελματική άνοδος

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν έχετε πια και τόσο ελεύθερο χρόνο για να βρείτε μια καινούργια αγάπη. Τώρα τουλάχιστον θα διαπρέψετε στον εργασιακό σας τομέα σίγουρα.

Ταύρος

Κάποια λόγια σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας συναντήσει το συντομότερο δυνατόν και να το ξεκαθαρίσετε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (19/3/19)

Δίδυμοι

Πολύ καλύτερα είναι τα πράματα μέσα στην ζωή σας γενικότερα. Τώρα θα πρέπει και να δώσετε και παραπάνω προσοχή στην αισθηματική σας σχέση.

Καρκίνος

Η αλήθεια είναι ότι το ταίρι σας, δεν το εμπιστεύεστε πια και τόσο πολύ. Ήδη έχετε απτά δείγματα ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του.

Λέων

Διαφορετικός θα σας παρουσιαστεί ο πρώην σας. Σίγουρα πολλά έχουν πια αλλάξει μέσα στην φιλοσοφία του, αλλά και την ζωή του και θέλει να το ξέρετε.

Παρθένος

Υπάρχει μια μόνιμη αγωνία, μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, που σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας, όλες τις εκκρεμότητες.

Ζυγός

Κάτι έχει πιάσει το αλάνθαστο ένστικτο σας, γύρω από μια φιλική προσωπικότητα, που τον τελευταίο καιρό κινείται πιο ερωτικά προς εσάς.

Σκορπιός

Το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι και το καλύτερο. Τώρα μπορείτε όμως να συναντηθείτε με το ταίρι σας, και να βρείτε τι μπορείτε να λύσετε άμεσα.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (19/3/19)

χαρτομαντεία Τοξότης

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις, θα σας κάνουν να θυμώσετε με τον άνθρωπο σας, καθώς έχουν πιάσει όλα τα όρια τους, και ακόμη πράξεις δεν έχετε δει.

Αιγόκερως

Μην ξύνετε τις παλιές πληγές, τις δικές σας αλλά και του συντρόφου σας. Καλύτερα να ασχοληθείτε με το ποιοτικό σας τώρα, και ότι καλό σας πλησιάζει.

Υδροχόος

Ακόμη μέσα στην καρδιά σας επιδρά, το παρελθόν. Τώρα το καλό θα ήταν να μην πάτε πάλι πίσω, αλλά να διερευνήσετε τι υπάρχει τώρα γύρω σας.

Ιχθείς

Τα νεύρα και οι εντάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, σίγουρα δεν βοηθούν σε τίποτα. Ωστόσο κάντε την προσπάθεια σας, για να τα ξεπεράσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments