Αυτοδιοίκηση

Γερουλάνος: Περιοδείες στο κέντρο της Αθήνας για τον υποψήφιο δήμαρχο

Γερουλάνος: Περιοδείες στο κέντρο της Αθήνας για τον υποψήφιο δήμαρχο
Ο Παύλος Γερουλάνος διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, από την πλατεία Κοτζιά μέχρι και τη Βαρβάκειο, περιόδευσε το πρωί (20/3/19) ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος.

O υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος


Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του, μιλώντας με καταστηματάρχες, εργαζόμενους και κατοίκους «για τα δύσκολα θέματα που αντιμετωπίζουν και το δικαίωμα όλων στην ασφάλεια, την καθαριότητα αλλά και την έκκληση για άμεση αντιμετώπιση του σοβαρού κοινωνικού προβλήματος των ναρκωτικών, του εμπορίου και της χρήσης μπροστά στα μάτια περαστικών όλων των ηλικιών, Αθηναίων κι επισκεπτών», τους κάλεσε στη συγκέντρωση, που διοργανώνει το απόγευμα της Πέμπτης (21/3/19) την «4η Συνάντηση Αθηναίων», στο «ΡΟΜΑΝΤΣΟ», στη γειτονιά της Ομόνοιας.

Την Τρίτη (19/3/19) ο κ. Γερουλάνος, περιόδευσε στα καταστήματα, στην πολύπαθη Χαριλάου Τρικούπη, «όπου έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια σοβαρά περιστατικά βίας, με συχνές ρίψεις μολότοφ και άλλες εγκληματικές ενέργειες», όπως αναφέρει.

«Άνθρωποι δυνατοί, που αν και έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι με τη βία και την καταστροφή της περιουσίας τους δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή στην πόλη» τονίζει. Και μαζί τους συζήτησε για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση και άκουσε με ενδιαφέρον τη δική τους οπτική για το πώς μπορούν να αλλάξει η κατάσταση στη γειτονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments