Ελλάδα

Διακίνηση ναρκωτικών: Πως οι έμποροι δρουν σε ΑΣΟΕΕ και Νομική (vid)

Διακίνηση ναρκωτικών: Πως οι έμποροι δρουν σε ΑΣΟΕΕ και Νομική (vid)
Η διακίνηση ναρκωτικών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Διακίνηση ναρκωτικών: Σε άντρο εγκληματικών οργανώσεων έχει μετατραπεί ξανά η σχολή της ΑΣΟΕΕ τρεις μήνες μετά την επιχείρηση “σκούπα” της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι σκηνές που φέρνει στο φως η κάμερα του OPEN BEYOND είναι αποκαλυπτικές. Οι παρευρισκόμενοι, όχι μόνο δεν… μαζεύονται μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού αλλά επιχειρούν να επιτεθούν στον οπερατέρ.

Δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, διακινητές ναρκωτικών έχουν μετατρέψει τον πεζόδρομο της οδού Αντωνιάδου σε στέκι αγοραπωλησίας απαγορευμένων ψυχοτρόπων ουσιών. Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στο παρκάκι απέναντι από τη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει καταφύγιο για τους τοξικοεξαρτημένους.

Το πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας μας παρουσιάζει ο διάλογος που αποκαλύπτει το OPEN με Έλληνα έμπορο ναρκωτικών στην οδό Σωκράτους.

Ακολουθεί αναλυτικά ο διάλογος:

  • Η τιμή ποια είναι;
  • Κοίταξε, εξαρτάται τώρα. Εγώ παίρνω, μου φέρνουν καλό μαύρο. Ένα σακούλι τόσο γύρω στα δέκα ευρώ.
  • Από πού είναι αυτό το «μαύρο»; Από εδώ Ελλάδα;
  • Να σου πω την αλήθεια είναι ψιλοαλβανικό. Αλλά είναι καλό, σε «παπά».
  • Για «παπά» ναι. Τέτοια ώρα όχι, πιο αργά ναι.

Στα άμεσα σχέδια της Αστυνομίας, πάντως, σύμφωνα με πηγές της Κατεχάκη περιλαμβάνεται η επέκταση και η ενίσχυση του επιχειρησιακού σχεδίου «Περσέας», καθώς και η αύξηση των πεζών περιπολιών για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του OPEN:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments