Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/3/19).

Ζώδια Κριός

Πάνω στη φούρια της καθημερινότητας, είναι εύκολο να ξεχάσετε τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα για να σκεφτείτε τι θέλετε από μια σχέση και πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί. Μην προσπεράσετε μια ευκαιρία για την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ταύρος

Μια συγκέντρωση με φίλους για δείπνο είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε κοινωνικές επαφές. Αντί για να συναντηθείτε σε κάποιο εστιατόριο, κάντε ένα πάρτι στο σπίτι σας και ζητήστε από τους φίλους σας να φέρουν από κάποιον.

Ζώδια Δίδυμοι

Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από την αυτοπεποίθηση. Σήμερα εκπέμπετε τόση σιγουριά που αντανακλάται σε ό,τι και αν κάνετε. Με άλλα λόγια είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσετε κάποιον/α ξεχωριστό/ή οπότε προχωρήστε!

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/3/19)

Ζώδια Καρκίνος

Το να κρύβεστε στο καβούκι σας δεν θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις για ραντεβού έκτος αν έλκεστε από χελώνες, πράγμα αρκετά περίεργο. Βγείτε εκεί έξω και ανακατευτείτε με τους άλλους ανθρώπους για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και επαφές.

Ζώδια Λέων

Όπως ένα αστέρι που φωτίζει μέσα στο σκοτάδι, έτσι και η προσωπικότητά σας λάμπει ανάμεσα στην κακή διάθεση που σας περιβάλλει. Παρόλο που δεν μπορείτε να μετατρέψετε την αρνητική διάθεση του καθενός, τουλάχιστον δεν προσθέτετε και τη δικιά σας στη γενικότερη μελαγχολία.

Ζώδια Παρθένος

Η τάση να φροντίζετε τους άλλους σας βγαίνει κάθε φορά που συναντάτε κάποιον που χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας και μια συμπονετική καρδιά. Ωστόσο, μην αφήνετε την ανάγκη σας αυτή να θολώσει την κρίση σας σε ό,τι αφορά την αναζήτηση του έρωτα.

Ζώδια Ζυγός

Ξέρετε τη διαφορά ανάμεσα στη συμπάθεια και την κατανόηση; Είναι πολύ καλό να είστε συμπονετικοί αλλά δε χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα των άλλων σαν δικά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι κάπως ασταθής σήμερα οπότε αν σκοπεύατε να πάτε σινεμά, φροντίστε να έχετε μπόλικα χαρτομάντιλα μαζί σας. Αν δείτε κάποια δραματική ταινία θα μπορέσετε να κλάψετε και να βγάλετε από μέσα σας την απογοήτευση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα θα χρειαστείτε όλα τα αποθέματα συμπόνιας που διαθέτετε, καθώς αντιμετωπίζετε έναν αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Όσο και αν θέλετε να γυρίσετε την πλάτη σας και να φύγετε από ένα ιδιότροπο άτομο, η ευγένεια και η καλοσύνη σας είναι απαραίτητη.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τετάρτη (20/3/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Οι ανασφάλειες μπορεί να προκύψουν εκεί που δεν τις περιμένετε. Αντί να φρικάρετε, αντιμετωπίστε τις άμα τη εμφανίσει τους. Τα πρώτα ραντεβού μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία στον καθένα. Πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε. Το δυσκολότερο κομμάτι τελείωσε.

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, οπότε προσδεθείτε γερά! Πάρτε βαθιές αναπνοές και προειδοποιήστε τους γύρω σας για τις διακυμάνσεις της διάθεσης σας. Οι φίλοι και οι συνάδερφοί σας θα δείξουν κατανόηση.

Ζώδια Ιχθύες

Ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε γωνία. Αλλά αυτό δεν θα έχει σημασία αν είστε πολύ απασχολημένοι για να το παρατηρήσετε. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας ώστε να είστε πιο διαθέσιμοι σε όσα φέρνει η ζωή στο δρόμο σας. Πείτε ναι σε μια απροσδόκητη πρόσκληση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments