Ελλάδα

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής με δάκρυα στα μάτια λέει ότι μετάνιωσε (vid)

Έγκλημα στο Ελληνικό: Ο ταξιτζής με δάκρυα στα μάτια λέει ότι μετάνιωσε (vid)
"Συγνώμη" ζητά μετά το έγκλημα στο Ελληνικό ο ταξιτζής που έβγαλε την αιμόφυρτη γυναίκα από το όχημά του.

Έγκλημα στο Ελληνικό: Εξηγήσεις έδωσε ο οδηγός ταξί ο οποίος αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της, για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Open, ο ταξιτζής μίλησε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον πειθαρχικό έλεγχο που ζήτησε εις βάρος του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος ζήτησε και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος αλλά και το αίτημα του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών (ΣΑΤΑ) που ζήτησε την αφαίρεση άδειας του ταξιτζή.

Φωτογραφία Eurokinissi


Ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε ότι όσα είπε παρερμηνεύθηκαν και νιώθει θλίψη από αυτό που έγινε ,εξηγώντας πως αντέδρασε έτσι επειδή πανικοβλήθηκε. Ωστόσο, επανέλαβε ότι είπε στην γυναίκα «περάστε έξω» και πως ήταν γεμάτη αίματα οπότε «τρελάθηκε».

«Περίμενα πελάτη σε προκαθορισμένο ραντεβού δεν κατάλαβα τι έγινε. Πανικοβλήθηκα από τους πυροβολισμούς, Όλα ερμηνεύθηκαν λάθος… Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», είπε σαφώς συναισθηματικά φορτισμένος ο οδηγός ταξί.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments