Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/3/19).

ζώδια κριός

Αν ενταθεί η επιθυμία σου να ελέγξεις οποιαδήποτε πτυχή της σχέσης σου, τότε είναι σημαντικό να δεχτείς τις επιπλοκές που μπορεί να φέρει. Θέλεις τις θετικές αλλαγές, αλλά αν η στάση σου απέναντι στον εραστή σου είναι υπερβολική, αυτό είναι μακριά από το να φαίνεται σέξι. Φρόντισε να δοκιμάσεις πιο ευαίσθητες προσεγγίσεις. Μπορείς να βρεις κοινό έδαφος με το ταίρι σου, που θα εξαλείψει οποιαδήποτε ανάγκη σου, για έλεγχο.

ζώδια ταύρος

Το πάθος θα μπορούσε να ενταθεί σήμερα, αλλά μην το αφήσεις να σε αποσπάσει από τις πολλές λεπτές αποχρώσεις που υπάρχουν στην ερωτική σου σχέση.

Ξέρεις τι θέλεις να ολοκληρώσεις και να ακολουθήσεις την εξέλιξη της σχέσης σου.

Αυτά που πρέπει ν’ απελευθερώσεις και με ελεγχόμενο τρόπο τώρα, είναι τα ειλικρινή και αυθεντικά σου συναισθήματα!

ζώδια δίδυμοι

Θα μπορούσες να είσαι συναισθηματικά διαφανής, απέναντι στον εραστή σου που τις περισσότερες φορές, μπορεί να σε διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο. Το να καταστείλεις τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις φαντασιώσεις σου, δεν είναι απάντηση. Να είσαι πρόθυμη να αποκαλύψεις την αλήθεια στο ταίρι σου. Ο εραστής σου, μπορεί να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου για να κάνει τα οράματά σου πραγματικά. Αλλά μόνο αν είναι σίγουρος πέρα από κάθε αμφιβολία για το τι σκέφτεσαι, τι νιώθεις ή τι ονειρεύεσαι. Πάψε να εικάζεις και κάνε τις αποκαλύψεις σου!

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια καρκίνος

Έχεις μια τρελή πλευρά μέσα σου, που θέλει να εμφανιστεί, ειδικά αν τα ερωτικά σου πρόσφατα μαστίζονται από σοβαρότητα. Μπορεί να αναρωτιέσαι αν ο εραστής σου, μπορεί να χειριστεί την ασυνήθιστη, παθιασμένη ενέργεια σου, αλλά δωσ’ του μια ευκαιρία να το κάνει! Ίσως είναι καιρός να γίνεις πιο άτακτη, πιο περιπετειώδης. Και το πάθος που θα εκπέμπεις, θα είναι τόσο συναρπαστικό, όσο και ασυνήθιστο!

ζώδια λέων

Αν νιώθεις, ότι πρόσφατα δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με τον εραστή σου αναφορικά με ένα συγκεκριμένο θέμα, τότε η μελλοντική εξέλιξη θα εξαλείψει τις ανησυχίες και τους φόβους σου. Θέλεις να μοιραστείς το όραμά σου μαζί του, γιατί αναδεικνύει τις παθιασμένες σου ιδιότητες. Η κατανόηση που εκτυλίσσεται ανάμεσά σας, μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις, ότι με αγάπη και υπομονή, μπορείτε να συναντηθείτε στα μισά του δρόμου.

ζώδια παρθένος

Ένας νέος παθιασμένος σκοπός, θ’ αρχίσει να εξελίσσεται στην καρδιά σου. Αυτό σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις μια βαθύτερη σχέση με τον έρωτα, στη ζωή σου – και φαίνεται ότι έχεις ένα πολύ πρόθυμο άτομο να σε συνοδεύσει στο παθιασμένο ταξίδι σου. Είσαι απόλυτα συντονισμένη με τις επιθυμίες σου… και με μικρά βήματα, μπορείς να τις πραγματοποιήσεις.

ζώδια ζυγός

Θα είσαι αισθητά πιο επιφυλακτική αυτή τη στιγμή, ειδικά αν πιεστείς να αποκαλύψεις κάτι, που θέλεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν είναι πως δεν έχεις καμία πρόθεση να κάνεις τις αποκαλύψεις σου, αλλά όταν το αποφασίσεις εσύ. Αφού επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή, θα έχεις την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τα φυσικά και συναισθηματικά σου όρια. Αυτή η διαδικασία αντανάκλασης, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά, για να μοιραστείς τις σκέψεις σου, όταν έρθει η ώρα.

ζώδια σκορπιός

Η προσέγγισή σου στον έρωτα, παίρνει νέο σχήμα και μπορεί να εμπνεύσει τον εραστή σου, να υιοθετήσει μια εξίσου ασυνήθιστη ή μη συμβατική προσέγγιση επίσης. Αυτό το μοναδικό μείγμα παθιασμένης ενέργειας, αυξάνει τη φαντασία και των δυο σας, αλλά και την επιθυμία να είναι πιο πειραματιστείτε, στο όνομα της αγάπης! Αν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, θα είναι ευκολότερο να φέρετε κάτι νέο ή άγνωστο στη σχέση σας.

ζώδια τοξότης

Όσο περισσότερη πίστη έχεις στην ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι στις μεταβαλλόμενες ερωτικές συνθήκες, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξεπεράσεις τυχόν ανατροπές και αναποδιές στα ερωτικά σου. Η ικανότητά σου, όταν αντιμετωπίζεις πολλαπλούς στόχους, στις ερωτικές σου εξελίξεις, προκλήσεις ή ανησυχίες, εντείνεται. Οι ερωτικές σου υποθέσεις, μπορεί να είναι αισθητά πιο έντονες. Όμως μπορεί να υπάρχει κάτι πολύ συναρπαστικό…. εκεί όπου σε οδηγεί ο έρωτας, σαν αποτέλεσμα. Προσπάθησε να συνδεθείς, με αυτό.

ζώδια αιγόκερως

Η αβεβαιότητα μπορεί να σε κάνει ν’ αναρωτηθείς, κατά πόσον είναι κατάλληλη η στιγμή, για να ρισκάρεις ή να το παίξεις εκ του ασφαλούς. Αυτό μπορεί να γίνει πιο περίπλοκο από τον εραστή σου, που αισθάνεται αβέβαιος για το τι είναι αυτό, με το οποίο παλεύεις. Ωστόσο, ο έρωτας, δεν είναι πάντα ζεστασιά και τρυφερότητα – μπορεί συχνά να απαιτεί νέες ιδέες ή τη σοφία ενός αγαπημένου προσώπου. Όσο πιο ειλικρινής είσαι για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αναφορικά με τις ανησυχίες σου, τόσο πιο ειλικρινής θα είναι και η απάντηση που θα λάβεις.

ζώδια υδροχόος

Θέλεις να φέρεις περισσότερο φως και γέλιο στη σχέση σου, ειδικά αν νιώθεις πολύ θετική και αισιόδοξη με τη ζωή σου γενικότερα. Αρκετά σοβαρά είναι αυτά που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου και θέλεις να επικεντρωθείς στις παθιασμένες σου προσπάθειες, για να φέρεις ζωντάνια στη σχέση σου. Μην ξεχνάς αυτόν τον στόχο, επειδή ο μετασχηματισμός που μπορείς να φέρεις, μπορεί να είναι μεγάλος ή βαθύς – και με πολλούς ευχάριστους τρόπους!

ζώδια ιχθύες

Μια συνάντηση ή μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να σε χαροποιήσει αν είσαι διαθέσιμη κοινωνικά. Αν είσαι πρόσφατα σε σχέση, τότε έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία, να γνωρίσεις το ταίρι σου στους φίλους σου. Και παρατηρώντας την συμπεριφορά του απέναντί τους, θα καταλάβεις, γιατί είναι για σένα τόσο ξεχωριστός! Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει μια σχέση με την περηφάνια που αισθάνεται κάποιος με το να του δίνεται η ευκαιρία να λάμψει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments