Αθλητισμός

Λιχτενστάιν – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής

Λιχτενστάιν – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα της Εθνικής
Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Αυτούς τους 11 διάλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Λιχτενστάιν – Ελλάδα: Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα που θα παρατάξει για το εκτός έδρας ματς με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Εuro 2020.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τον Κουρμπέλη για παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας, με τους Ρισβάνη, Κολοβέτσιο να μένουν στον πάγκο, όπως και ο Τάσος Δώνης, με τον Μπακασέτα να χρησιμοποιείται σε ρόλο εξτρέμ.

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Κουρμπέλης, Σιόβας, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μασούρας, Μήτρογλου.

Ιστορική νίκη για τους νέους

Ιστορική νίκη, ίσως τη μεγαλύτερη στην Ιστορία της, πέτυχε η Εθνική Νέων στο Μπέρτον επί της Αγγλίας με 2-1, αποτέλεσμα που καθιστά την «γαλανόλευκη» ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19.

Ο Λιάβας άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας μας στο 34’, μετά από ασίστ του Μελιόπουλου, ενώ ο Διαμαντής μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπότου στο 69’ πέτυχε το 2-0 για την Ελλάδα…

Ο Βιταλιώτης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Λόαντερ και η Αγγλία μείωσε με εύστοχο πέναλτι του Γκιμπς-Γουάιτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το 2-1 να μην αλλάζει μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ωστόσο.

Έτσι, έχοντας και το 2-2 της πρεμιέρας κόντρα στη Δανία, η ομάδα του Γιάννη Γκούμα έφτασε τους τέσσερις πόντους μετά από δύο αγωνιστικές και πλέον χρειάζεται μια ακόμα νίκη απέναντι στην τελευταία Τσεχία, για να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά και τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης!

Η σύνθεση της Ελλάδας: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Μιχαηλίδης, Μπότος, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Λιάβας (64’ Βιταλιώτης), Εμμανουηλίδης, Σέχου (53’ Τσαούσης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments