Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (24/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (24/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (24/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Κάντε λίγη γυμναστική. Πάρτε τον/τη σύντροφό σας και πηγαίνετε στο γυμναστήριο. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο όταν ο/η αγαπημένος/η σας τρέχει στο διπλανό διάδρομο. Ανταγωνιστείτε στο ποιος θα κάνει τις περισσότερες επαναλήψεις ή παίξτε σκουός.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μήπως τα ελαττώματα του/της συντρόφου σας που κάποτε βρίσκατε χαριτωμένα και μοναδικά τώρα σας σπάνε τα νεύρα; Όταν τα ζευγάρια αρχίζουν και χαλαρώνουν, οι τυπικότητες βγαίνουν από το παράθυρο. Αντί να γκρινιάζετε, να γίνετε πιο ανεκτικοί στα μικροπράγματα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Έχετε άποψη σχεδόν για τα πάντα, οπότε γιατί συγκρατείστε όταν ο/η αγαπημένο/η σας σας ρωτάει την άποψή σας; Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για σεμνοτυφίες. Εκφραστείτε ελεύθερα και αφήστε τον/τη σύντροφό σας να δει τον πραγματικό σας εαυτό.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για μια φορά να καμαρώσετε για τον εαυτό σας. Μια πρόσφατη επιτυχία σας είναι λόγος για να το γιορτάσετε και ο/η σύντροφός σας δεν κρατιέται να μοιραστεί τα κατορθώματα σας. Απολαύστε τους επαίνους και αισθανθείτε περήφανοι για την αναγνώριση που λαμβάνετε.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (24/3/19)

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα αναδεικνύεται ο καλόκαρδος χαρακτήρας σας. Δώστε βοήθεια σε αυτούς που τη χρειάζονται, ειδικά στον/στην αγαπημένο/η σας. Προτείνετε κάποιες λύσεις σε περίπλοκα προβλήματα που τους βασανίζουν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ζήτω για το αουτσάιντερ, που τυχαίνει να είστε εσείς! Μπορεί όλος ο κόσμος να είναι εναντίον σας, αλλά εσείς έχετε τον/τη σύντροφό σας σταθερό βράχο πίστης δίπλα σας. Βεβαιωθείτε ότι του/της δείχνετε συχνά την εκτίμησή σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μήπως οι κάποτε χαριτωμένες συνήθειες του/της αγαπημένου/ης σας έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν; Μπορεί να σας τύφλωσε ο έρωτας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και εσείς δεν κάνετε κάτι που να τους ενοχλεί εξίσου. Σκεφτείτε την ευρύτερη κατάσταση και δείξτε υπομονή.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι προκλήσεις αποδεικνύονται συναρπαστικές ανάλογα με την προσέγγισή σας. Ο/Η αγαπημένος/η σας θα υποστηρίξει τις αποφάσεις σας, οπότε γιατί να μην πάρετε κάποια ρίσκα; Ετοιμαστείτε να βουτήξετε στα βαθιά.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο αρνητισμός φέρνει περισσότερο αρνητισμό. Γίνετε λίγο πιο αισιόδοξοι. Η αισιόδοξη σκέψη λειτουργεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία και κάνει τη ζωή σας καλύτερη. Η καλή σας διάθεση θα διαλύσει τη μελαγχολία του/της συντρόφου σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για τη Κυριακή (24/3/19)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να επικεντρωθείτε στον/στην αγαπημένο/η σας. Κάντε τις δουλειές σας. Μείνετε λίγο χώρια ο ένας από τον άλλον και ασχοληθείτε με τα δικά σας. Το πιθανότερο είναι ότι θα ευχαριστηθείτε το χρόνο που θα περάσετε μόνοι. Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας τελευταία.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Οι ξαφνικές αλλαγές είναι κομμάτι της ζωής. Τα επιτυχημένα ζευγάρια ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στις δυσκολίες. Να είστε ευέλικτοι και να ξέρετε ότι για λίγο καιρό τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως τα θέλετε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Θα προτιμούσατε να κάνετε ο,τιδήποτε άλλο παρά να χαραμίσετε χρόνο σε δραστηριότητες που απαιτούν την απόλυτη προσοχή σας αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει. Ο/Η αγαπημένος/η σας δεν θα εκτιμήσει αυτό το χαζό χαμόγελο που παίρνει το πρόσωπό σας ενώ φαντάζεστε διάφορα, ενώ εκείνος/η αλλάζει μόνος/μόνη του/της τα πλακάκια του μπάνιου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments