Κόσμος

Γιούρι Γκέλερ σε Βρετανούς: Αποτρέψτε το Brexit με τηλεπαθητικά μηνύματα

Γιούρι Γκέλερ σε Βρετανούς: Αποτρέψτε το Brexit με τηλεπαθητικά μηνύματα
Ο τηλεοπτικός μάγος, Γιούρι Γκέλερ έβαλε μπρος το σχέδιό του για να αποτρέψει με τηλεπάθεια το Brexit.

Διάσημος για την ικανότητά του να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού, ο Γιούρι Γκέλερ θέλει τώρα να «λυγίσει» και τη βούληση της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι εναντίον του Brexit με τη χρήση της… τηλεπάθειας.

Από το σπίτι του στο Ισραήλ, ο Γκέλερ, που έχει επίσης τη βρετανική υπηκοότητα και διέμενε κατά το παρελθόν στην εκλογική περιφέρεια της Μέι, το Μάιντενχεντ, έγραψε μια ανοικτή επιστολή προς τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ζητώντας της να σταματήσει τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Φωτογραφία Unsplash


Τώρα, θέλει οι Βρετανοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους με εκείνον και να στέλνουν δύο φορές την ημέρα τηλεπαθητικά μηνύματα προς την ηγέτιδα των Συντηρητικών, με την ελπίδα ότι θα της δώσουν έμπνευση να διεξάγει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit.

«Ίσως να έχω αργήσει πολύ, τουλάχιστον, όμως, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο χρησιμοποιώντας τις παραφυσικές ικανότητές μου, διότι ανησυχώ πολύ που η Τερέζα Μέι θα εξέλθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε χαρακτηριστικά ο Γκέλερ στο Reuters.

«Αυτό θα ήταν τραγικό. Θα ήταν καταστροφικό, ειδικά για τους νέους. Θα επικρατήσει οικονομικό χάος. Το αποκαλώ καταστροφή και το νιώθω ότι θα είναι… πείτε ότι έχω υπεραισθητική αντίληψη», κατέληξε.

O Γιούρι Γκέλερ


Ποιος είναι ο Γιούρι Γκέλερ

Ο Γιούρι Γκέλερ  είναι Ισραηλινός μάγος. Είναι γνωστός για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις του μέσω αυτών δείχνει τα μαγικά του όπως το λύγισμα του κουταλιού και άλλες αυταπάτες και ταχυδακτυλουργικά. Ο Γκέλερ χρησιμοποιεί τα κόλπα την δημιουργία τηλεπάθειας, τα οποία ο Γκέλερ αρνείται συνεχώς, υποστηρίζοντας ότι οι δυνάμεις του είναι πραγματικές.

Η καριέρα του Γκέλερ ως μάγος-ταχυδακτυλουργός έχει διαρκέσει πάνω από τέσσερις δεκαετίες, με τηλεοπτικές εμφανίσεις σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments