Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κι άλλος… Καμαρά στη λίστα

Ολυμπιακός: Κι άλλος… Καμαρά στη λίστα
Τον Φοντέ Καμαρά φαίνεται πως έχει βάλει... στο μάτι ο Ολυμπιακός, σκεπτόμενος σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η μεγάλη πίεση που ασκείται, άλλωστε, για την παραχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη, έχει ωθήσει τους «ερυθρολεύκους» στο να «χτενίσουν» την αγορά και ο 21χρονος «άσος», Φοντέ Καμαρά της Αζαξιό είναι μια περίπτωση, που εξετάζεται σοβαρά, όπως μεταφέρει η «Live Sport».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι και διεθνής με την χώρα του και, παράλληλα, συμπαίκτης του Μαντί Καμαρά στην Εθνική της Γουινέας, μιας και αμφότεροι κλήθηκαν από τον Πολ Πατ για τον αγώνα με την Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 με την ομάδα της Κορσικής και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να… ψωνίσει ξανά από εκεί, μιας και αυτή τη στιγμή είναι μαζί με τον Ουσεινού Μπα στην Αζαξιό, τον οποίο οι Πειραιώτες έχουν αποκτήσει και περιμένουν το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Πληρώνει και κρατάει τον Ζοσέ Σα

Ο Ζοσέ Σα αποτέλεσε την πιθανότατα πιο επιτυχημένη μεταγραφική κίνηση των “ερυθρολεύκων” το περασμένο καλοκαίρι. Σε εξαιρετική ηλικία, διεθνής με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και με εκπληκτικά προσόντα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν στην Ιβηρική, ο Σα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η “Record”, ο Ολυμπιακός πρόκειται να πληρώσει στην Πόρτο τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ και να κάνει οριστικά δικό του τον παίκτη.

Φωτογραφία Eurokinissi

Οι “ερυθρόλευκοι” βέβαια θα πρέπει να τα βρουν και με τον ίδιο τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σα πάντως φέρεται να έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο παραμονής του στο μεγάλο Λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments