Κόσμος

Αυτή την κουκλάρα σταρ του Χόλιγουντ έκλεισε η Apple για να «χτυπήσει» το Netflix

Αυτή την κουκλάρα σταρ του Χόλιγουντ έκλεισε η Apple για να «χτυπήσει» το Netflix
To Apple TV+ παρουσιάστηκε και είχε ένα... κρυφό χαρτί για να... χτυπήσει το Netflix.

Οι φήμες των προηγούμενων μηνών επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με την Apple να κυρήσσει τον «πόλεμο» στα Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ κλπ. με τη δική της υπηρεσία streaming: το Apple TV+. Και η Apple παίρνει μαζί της μια σταρ του Χόλιγουντ που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Με ξεκάθαρο στόχο την… κορυφή.

Η εταιρεία επιστράτευσε επί σκηνής πληθώρα διασημοτήτων από τον χώρο του θεάματος για να ενισχύσουν την παρουσίαση, με τους Steven Spielberg, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carrell και Jason Momoa να ξεσηκώνουν το πλήθος ανακοινώνοντας εκπομπές, τηλεοπτικές ταινίες και σειρές που θα δούμε στην πλατφόρμα της Apple.

Η Apple είναι διατεθειμένη, άλλωστε, να ξοδέψει περισσότερα από $2 δισ. αυτή τη χρονιά για original περιεχόμενο.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το Apple TV+, όπως χρεώσεις και αποκλειστικότητες, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό ακόμα και συγκεκριμένα μέχρι το φθινόπωρο, όταν και θα γίνει το λανσάρισμα της υπηρεσίας.

Το βέβαιο είναι πως η Apple ρίχνει στο παιχνίδι ένα μεγάλο… χαρτί για να πάρει κόσμο από το Netflix. Κι αυτό είναι η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία αναμένεται να έχει μέχρι και δική της εκπομπή!

Για την ώρα, η Apple επικεντρώνεται στο να μετατρέψει την εφαρμογή Apple TV σε κόμβο για τις διάφορες συνδρομές που διατηρούν οι χρήστες.

Η εταιρεία παρουσίασε τα Apple TV Channels και ουσιαστικά οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν τις συνδρομές τους στα HBO, Showtime, Starz, CBS All Access κλπ. απευθείας από την εφαρμογή και να τα παρακολουθούν φυσικά από εκεί.

Το περιβάλλον χρήσης έχει επανασχεδιαστεί για ευκολότερη διαχείριση και καλύτερες προτάσεις για προγράμματα που δεν έχετε δει.

Να σημειωθεί ότι η νέα εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα και για Mac, ενώ ανακοίνωσε εφαρμογές iTunes Movies και Apple TV για τις τηλεοράσεις των Samsung, LG, Sony, Vizio κ.ά.

Διαβάστε Eπίσης

Netflix: Αυτός είναι ο Έλληνας μάνατζερ της που την απογείωσε

Netflix: Δείτε τι βλέπουν σε αυτό οι Έλληνες πολιτικοί

Περισσότερα