Μedia

MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό μαγειρικής

MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό μαγειρικής
MasterChef spoiler: Κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής αποκαλύπτει πού καταλήγει το φαγητό που δεν τρώνε στο πλατό.

MasterChef spoiler: Ο Πάνος Ιωαννίδης κλήθηκε να λύσει μία απορία που έχει περάσει από το μυαλό πολλών τηλεθεατών του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στον διαγωνισμό

Ο κριτής ερωτήθηκε τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef, καθώς αν κάποιος σκεφτεί πως σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως ισχυρίστηκε πως «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Μιλώντας στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 εξήγησε ότι όλα αυτά τα προϊόντα και υλικά με τα οποία μαγειρεύουν οι παίκτες είναι από χορηγούς, ενώ θέλησε να πείσει τους τηλεθεατές ότι τα πιάτα που μαγειρεύουν οι παίκτες, από τα οποία οι κριτές καταναλώνουν μόλις 3 μπουκιές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.

«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής» εξήγησε προσθέτοντας ότι «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια».

«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε “καλή μεριά”. Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Βέβαια, άλλη μια εύλογη απορία που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν να μοιράζουν μισοφαγωμένα φαγητά σε άλλους ανθρώπους, ή και ανάμεσά τους.

MasterChef spoiler: Ποια ζευγάρια φτάνουν πιο κοντά στο έπαθλο

Η εβδομάδα Silver Award συνεχίζεται με νέες, πρωτότυπες δοκιμασίες.

MasterChef spoiler: Ποια ζευγάρια θα φτάσουν πιο κοντά στο έπαθλο;

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef, αφού 9 από τους περσινούς παίκτες επέστρεψαν στην κουζίνα του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Όπως τους ανακοίνωσαν οι κριτές, η βδομάδα αυτή θα είναι διαφορετική, αφού θα διεκδικήσουν το Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ με τη βοήθεια των περσινών παικτών, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Παλιοί και νέοι παίκτες έκαναν ζευγάρια και ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να καταφέρουν να έχουν μια καλή απόδοση αυτή τη βδομάδα, κατά τη διάρκεια των 5 ημερών που θα είναι μαζί, και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν είναι τα εξής:

  1. Τιμολέων Διαμαντής – Σπυριδούλα Καραμπουτάκη
  2. Χρήστος Γλωσσίδης – Ασημίνα Ουστάλλι
  3. Αργύρης Αγλαμίσης – Χρήστος Μπάρκας
  4. Μάγκυ Ταμπακάκη – Ζαχίρ Γιαβαρί
  5. Δημήτρης Τσίκιλης – Σταμάτης Κωβαίος
  6. Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου – Παντελής Βούρος
  7. Σάββας Ληχανίδης – Πάνος Τόγιας
  8. Σελίμ Σελτζούκ – Μανώλης Σαρρής
  9. Κωνσταντίνος Συμεωνίδης – Ιωάννα Μπουρλόκα.

Από τα 9 πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές, έπρεπε να επιλέξουν τα 8 που περνούν στην επόμενη φάση.

Το ζευγάρι που αποκλείστηκε ήταν ο Παντελής με τον (περσινό) Κύπριο Χαράλαμπο.

Ωστόσο, οι κριτές ανακοίνωσαν πως τόσο ο Παντελής όσο και οι παίκτες που θα αποκλειστούν μετέπειτα, θα έχουν κάποια στιγμή – που θα είναι έκπληξη – μια δεύτερη ευκαιρία στη διεκδίκηση του επάθλου.

Απόψε, τα ζευγάρια θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ η δοκιμασία φαίνεται πως θα περιλαμβάνει ποτά.

Ποιο ζευγάρι, άραγε, δεν θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments