Αθλητισμός

Βοσνία – Ελλάδα: Η ομιλία του Αναστασιάδη στο ημίχρονο που… άλλαξε την ψυχολογία

Βοσνία – Ελλάδα: Η ομιλία του Αναστασιάδη στο ημίχρονο που… άλλαξε την ψυχολογία
Βοσνία - Ελλάδα: Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε στους παίκτες πως αδικούν τους εαυτούς τους με όσα έκαναν στο πρώτο ημίχρονο.

Βοσνία – Ελλάδα: Το καταστροφικό πρώτο 15λεπτο στη Ζένιτσα παραλίγο να στοιχίσει στην Εθνική ομάδα. Οι Βόσνιοι με δύο γκολ κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, η Ελλάδα έμοιαζε να… πελαγοδρομεί και το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν βαρύ στο ημίχρονο.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Άγγελος Αναστασιάδης, που θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες.

Τους τόνισε ότι είναι μαγική αυτή η εικόνα και πως δεν πρέπει να παρατήσουν το παιχνίδι. “Αδικείται τους εαυτούς σας. Δεν είναι αυτή η πραγματική σας εικόνα. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα μπούμε να γυρίσουμε το ματς. Είμαστε καλή ομάδα, πάμε να γυρίσουμε το ματς”.

Βοσνία – Ελλάδα: Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το ματς με τη Βοσνία ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

“Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με τον τρόπο που εξελίχθηκε, που που ήταν πολύ κακός, πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά και λυπημένοι, γιατί θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Παρά τα πολλά λάθη στα πρώτα 20-25 λεπτά, η ομάδα αντέδρασε. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Αδικούν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που λειτουργούν. Ελπίζω αυτό να τους γίνει μάθημα και την επόμενη φορά να μην χάσουμε χρόνο. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος μετά από αυτό που έγινε. Μπήκαμε φοβισμένοι, δεν ξέρω γιατί. Είπα στο ημίχρονο ότι μπορούμε να νικήσουμε”.

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό δίνει ψυχολογία:

“Εκείνο που μετράει, έτσι όπως έγινε, δίνει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα για να λειτουργήσουμε καλύτερα. Ο τρόπος είναι αυτός που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουν στους εαυτούς τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments