Ελλάδα

Παιανία: Πήγαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ, αλλά πρώτα προειδοποίησαν (vid)

Παιανία: Πήγαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ, αλλά πρώτα προειδοποίησαν (vid)
Οι ληστές που χτύπησαν στην Παιανία δεν άφησαν υπάλληλους καφέ να βγουν έξω για να μην τραυματιστούν από την έκρηξη.

Μια διαφορετική απόπειρα ληστείας σε ATM, το οποίο βρισκόταν σε προθήκη εγκαταλελειμμένου καταστήματος στην κεντρική πλατεία στην Παιανία, έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/3/19).

Ωστόσο, παρά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, οι ληστές δεν κατάφεραν να προκαλέσουν τη ζημιά που ευελπιστούσαν να προκαλέσουν στο μηχάνημα ανάληψης μετρητών κι έφυγαν άπραγοι, δίχως χρήματα.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Όπως περιγράφει στην τηλεόραση του OPEN BEYOND ο δημοσιογράφος Μανώλης Μανιώτης οι επίδοξοι ληστές είχαν κοινωνικές ευαισθησίες. Τι έκαναν;

Δίπλα από το κλειστό κατάστημα με το ΑΤΜ, βρίσκεται ένα καφέ. Οι δύο ένοπλοι ληστές, μπήκαν στο καφέ, φορώντας κουκούλες και είπαν χαρακτηριστικά στους δύο υπαλλήλους που βρίσκονταν μέσα “μην βγείτε έξω θα ανατινάξουμε το ΑΤΜ.

Όπως ήταν φυσικό οι υπάλληλοι τους άκουσαν και έμειναν εντός του καταστήματος μέχρι που οι ληστές, έφυγαν με μηχανή, χωρίς να έχουν πάρει χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 4:30 οι Αρχές βρήκαν ένα καμένο αμάξι στη Νέα Μάκρη και εικάζεται ότι θα ήταν το όχημα διαφυγής, εφόσον είχαν πάρει τις κασετίνες με τα λεφτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments