Τεχνολογία

Το επόμενο iPhone θα έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο μέχρι σήμερα

Το επόμενο iPhone θα έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν έχει κανένα άλλο μέχρι σήμερα
iPhone: Το νέο χαρακτηριστικό έχει ζητηθεί επανειλημμένα από τους fans της Apple.

Κάθε χρόνο τα νέα μοντέλα iPhone διαθέτουν και ένα νέο χαρακτηριστικό.

Μπορεί φέτος η Apple να μην ανακοίνωσε νέο μοντέλο iPhone, αλλά ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να εντυπωσιάζει τους fan της.

Το χαρακτηριστικό του νέου iPhone αναμένεται να ενθουσιάσει πολλούς fans της εταιρίας, καθώς είναι κάτι που έχει ζητηθεί πολλές φορές.

Το νέο μοντέλο σύμφωνα με το 9 to 5 Mac, θα μπορεί ασύρματα να φορτίζει και άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των AirPods και της Apple Watch.

Το TF International Securities Ming-Chi Kuo, πρώτο προέβλεψε πως το νέο iPhone θα λειτουργεί με αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση. Ένα χαρακτηριστικό που είναι ήδη διαθέσιμο στο Galaxy S10 και στο Huawei Mate 20 Pro.

Το γεγονός ότι τα νέα AirPods 2 διαθέτουν επίσης μια ασύρματη θήκη φόρτισης θα μπορούσε να είναι ήδη μια ένδειξη ότι η Apple τελικά θα αναπτύξει τη δική της έκδοση στο νέο iPhone.

Παράλληλα, η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το πολλά υποσχόμενο εδώ και καιρό ασύρματο τρόπο φόρτισης AirPower.

Πάντως, δεδομένου του κύκλου των ανακοινώσεων που έχει ήδη κάνει η Apple, συμπεριλαμβανομένων των προαναφερθέντων AirPod 2 και των νέων μοντέλων iPad, ανυπομονούμε να δούμε αν θα γίνουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Εκτός αυτού, τα νέα μοντέλα iPhone ανακοινώνονται παραδοσιακά στο ετήσιο event της Apple, οπότε πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε για περίπου 6 μήνες ακόμη μέχρι να έχουμε μια επίσημη επιβεβαίωση.

Πάντως, το χαρακτηριστικό του νέου iPhone θα λύσει τα χέρια σε πολλούς, αφού θα μπορείς να φορτίζεις ασύρματα, χωρίς δηλαδή φορτιστή, άλλες συσκευές της Apple.

Πολλοί βεβαίως, ανυπομονούν να δουν πώς αυτό θα λειτουργήσει στην πράξη κι αν θα εμφανιστούν προβλήματα ή αν θα επηρεάσει με κάποιον τρόπο την μπαταρία των συσκευών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments