Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: «Μην τους δώσουμε άλλοθι, αναπόφευκτη η οριστική τους διάλυση» (pic)

Γιαννακόπουλος: «Μην τους δώσουμε άλλοθι, αναπόφευκτη η οριστική τους διάλυση» (pic)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τα πανό που αναρτήθηκαν στο ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού (29/3) αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας, και τα οποία αφορούσαν στις συμπλοκές του 2007 στην Παιανία, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του «πράσινου» οπαδού Μιχάλη Φιλόπουλου, έχουν προκαλέσει οργή στις τάξεις των «πράσινων».

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τοποθέτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε έκκληση στους οπαδούς του «τριφυλλιού» να μην «πέσουν θύματα στις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες των αντιπάλων», υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει κράτος και αρχές να επιληφθούν.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να δώσουν «άλλοθι τώρα που η οριστική τους διάλυση σε όλα τα επίπεδο είναι πλέον αναπόφευκτη».

Μιχάλης Φιλόπουλος: Αντιδράσεις

Για τα πανό της ντροπής πήρε θέση ο δις ασημένιος Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο Twitter. «Μετά το σημερινό πανό στο ΣΕΦ, το επόμενο βήμα για τους κάφρους στις κερκίδες είναι να αποκεφαλίζουν οπαδούς άλλων ομάδων στο κέντρο του γηπέδου στο ημίχρονο χειροκροτώντας».

Άμεσα αντέδρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα σοκαριστικά πανό.

Η διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ μέσω του νομικού επιτελείου της, κίνησε άμεσα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι για την απαράδεκτη αυτή πράξη, ενώ το Σάββατο υπήρξε και παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, ο οποίος ζητά από την Αστυνομία να ταυτοποοιήσει από τις κάμερες τους ανθρώπους που ανήρτησαν τα απαράδεκτα πανό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments