Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ: Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή

Ολυμπιακός μπάσκετ: Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή
Ολυμπιακός μπάσκετ: Γιατί προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ και τι διεκδικεί.

Ολυμπιακός μπάσκετ: Οι ερυθρόλευκοι έχουν τιμωρηθεί με -6 και για το γεγονός πως δεν κατέβηκαν στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ για τη συγκεκριμένη ποινή. Η προσφυγή έγινε πριν δέκα μέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έγινε για να πάρει ο Ολυμπιακός πίσω τους βαθμούς.

Αυτή η δεύτερη προσφυγή των Πειραιωτών στο ΑΣΕΑΔ (η πρώτη είχε γίνει για το ματς Κυπέλλου, καθώς τιμωρήθηκε παρανόμως σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ και όχι της ΕΟΚ) δεν έγινε για να πέσει το -6 (αυτό δεν αλλάζει) , αλλά για το πρόστιμο.

Eίναι μία κίνηση τακτικής από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να υπάρχει κενό στη τελεσίδικη απόφαση.

Γιαννακόπουλος: Μην τους δώσουμε άλλοθι

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην απαντήσει στα πανό που εμφανίστηκαν την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε αναφορικά με τα εμετικά πανό του ΣΕΦ και τόνισε, απευθυνόμενος στους οπαδούς του «τριφυλλιού»:

«Παράκληση πως όλους τους οπαδούς μας να μην πέσουν θύματα στις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες των αντιπάλων… Υπάρχει κράτος, υπάρχουν και αρχές που οφείλουν να επιληφθούν…

Μην τους δώσουμε το άλλοθι τώρα που η οριστική τους διάλυση σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον αναπόφευκτη. Μέχρι τέλους», έγραψε στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments