Τεχνολογία

Facebook: Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που σχολιάζουμε

Facebook: Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που σχολιάζουμε
Το Facebook αλλάζει τον τρόπο που σχολιάζουμε και κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, το Facebook πρόσθεσε μια μικρή, νέα επιλογή για να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τους χρήστες να «αντιδράσουν» ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία ή ένα video ακόμη πιο γρήγορα.

Ναι, αλλάζει ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook και γίνεται πιο γρήγορος.

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα παρακάτω, το οποίο κοινοποίησε ο social strategist Moshe Isaacian, η νέα επιλογή σου επιτρέπει να κάνεις tap παρατεταμένα στο Reactions bar, εκεί δηλαδή που κάνεις τις αντιδράσεις σου, να επιλέξεις το reaction που θέλεις και να κάνεις κι ένα σχόλιο αν επιθυμείς.

Δηλαδή, μαζί με τα reactions θα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις και ένα comment, σε μια μπάρα που θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τα διάφορα reactions.

Προς το παρόν, αφού κάνεις reaction σε μια φωτογραφία, θα πρέπει να πας κάτω από τη φωτογραφία στο κουτάκι και να αφήσεις το σχόλιό σου. Τώρα θα μπορείς απλώς να αφήσεις το σχόλιό σου κρατώντας παρατεταμένα τη μπάρα με τα reactions.

Αυτό απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και είναι πιο γρήγορο, με αποτέλεσμα να αυξήσει ίσως την αλληλεπίδραση των χρηστών μέσω Facebook κάτι που είναι και ο στόχος της πλατφόρμας.

Οι δοκιμές γίνονται και θα είναι διαθέσιμες προς όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments