Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (31/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (31/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (31/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 27. Το Γράμμα ( 07 Μπαστούνι ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αισθηματικές αλλαγές – Εκπλήξεις ερωτικές – Επαγγελματικό συμβόλαιο

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν χρειάζεται σε κάποιον που θα επιστρέψει στην ζωή σας, αυτό το διάστημα να δώσετε πρώτοι εξηγήσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να βαραίνει την άλλη πλευρά.

Ταύρος

Το ότι είστε μόνοι, δεν δείχνει πια να σας ενοχλεί. Έχετε αλλάξει και την δική σας την φιλοσοφία, που τώρα κρατάει κοντά σας μόνο ότι και όποιον αξίζει την αγάπη σας!

Δίδυμοι

Πολλά αυτά που σας έχουν φέρει σε μια ένταση, τον τελευταίο καιρό με τον άνθρωπο σας, και πιθανόν και τώρα να χρειάζεται να εκφράσετε όλη την αλήθεια σας.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (31/3/19)

Καρκίνος

Τα τυπικά λόγια αλλά και οι επιφανειακές προσεγγίσεις, μέσα στο Σαβ.Κο θα δώσουν την θέση τους, σε πράξεις και προτάσεις για να ξεκινήσει μια αισθηματική σχέση.

Λέων

Όλα αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας, έχουν τώρα και σε μεγάλο βαθμό αναγνωριστεί από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και θέλει…για αυτά και να σας ευχαριστήσει.

Παρθένος

Ένας παλιός σας φίλος, θέλει να σας δει. Μπορεί στο παρελθόν να υπήρχε μια συμπάθεια, αλλά στο τώρα του όλο αυτό έχει μετατραπεί σε αγάπη που θα σας την δείξει.

χαρτομαντεια Ζυγός

Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας και όλα αυτά που σας τάζουν, άτομα που ακόμη δεν γνωρίσετε και τόσο καλά. Οι εποχές είναι πονηρές και εσείς ακόμη, ότι τόσο…ενημερωμένοι!

Σκορπιός

Το συντροφικό σας έτερο, ζητάει χρόνο και παρουσία από εσάς. Μπορεί και να έχει δίκιο καθώς τώρα έχει αρχίσει να σκέφτεται ότι εσείς οι δύο πρέπει να κάνετε και επόμενα βήματα.

Τοξότης

Δεν υπάρχουν γύρω σας καταστάσεις που να σας δίνουν την άνεση και το ερέθισμα, για να έρθετε σε επαφή, έστω και επικοινωνιακή, με το πρόσωπο που θέλετε. Λίγη λοιπόν υπομονή.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (31/3/19)

Αιγόκερως

Πολλά αυτά που θα αλλάξουν από τον καινούργιο μήνα, μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που όμως και θα σας επιτρέψουν να έρθετε και εσείς πια σε μια ισορροπία.

Υδροχόος

Μια μικρή έκπληξη σας περιμένει, καθώς αυτός που έχετε καιρό τώρα στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για εσάς.

Ιχθείς

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα για εσάς και το ταίρι σας, τώρα που κάποια πράματα μέσα στην δική του την επαγγελματική ζωή, θα βελτιωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments