Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/4/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/4/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/4/19).

Ζώδια Κριός

Όσο περισσότερες διαφορετικές προσεγγίσεις δοκιμάζετε για να ζητήσετε από κάποιον/α καινούργιο/α να βγείτε ραντεβού, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε την καλύτερη. Μήπως να τους προτείνετε να πάτε χαλαρά για έναν καφέ; Ή να κάνετε έναν μεταμεσονύκτιο μαραθώνιο ταινιών τρόμου; Ή ακόμη να τους προτείνετε έναν αγώνα μπόουλινγκ;

Ζώδια Ταύρος

Η βαθύτερη κατανόηση μιας πληγωμένης καρδιάς θα σας βοηθήσει να δώσετε τις κατάλληλες συμβουλές σε κάποιο φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθεια σας. Ακούστε τους προσεκτικά και πείτε αυτό που σκέφτεστε μόνο αν ερωτηθείτε. Δείξτε το ειλικρινές σας ενδιαφέρον.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/4/19)

Φωτογραφία: kaboompics στο Pixabay

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν μιλήσετε για να αποφύγετε τυχόν αμήχανες παρεξηγήσεις με συναδέρφους και φίλους. Όταν ταράζεστε είναι λογικό να μπερδεύεστε και να προκαλείτε σύγχυση στα άτομα με τα οποία μιλάτε. Χαλαρώστε!

Ζώδια Καρκίνος

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, οπότε αν δεν είστε έτοιμοι μη βιαστείτε να συγχωρέσετε και να ξεχάσετε πρώην συντρόφους που σας ράγισαν την καρδιά. Με τον καιρό, θα είστε σε θέση να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν.

Ζώδια Λέων

Σήμερα είστε συγκεντρωμένοι και σε θέση να κάνετε σχεδόν ο,τιδήποτε, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την καλή σας ενέργεια. Επικεντρωθείτε στο να διαγράψετε κάποια πράγματα από την ατελείωτη λίστα καθηκόντων σας. Και ενώ είστε σε αυτή τη φάση, δώστε και μια ώθηση στην ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα να περιμένετε τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη – ακόμη και πίσω από τον ψύκτη του γραφείου. Ο έρωτας μπορεί να παραμονεύει στην επόμενη γωνία ή στην αίθουσα συσκέψεων. Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε γοητευμένος/η από κάποιον/α συνάδερφο. Να είστε ανοιχτοί σε ένα απαγορευμένο ειδύλλιο στη δουλειά.

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε περίεργα για κάτι που είπατε; Αντί να ανησυχείτε μήπως τα σχόλια σας παρεξηγήθηκαν, επικοινωνήστε ευθέως με το συγκεκριμένο άτομο για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Μην αφήνετε να αιωρούνται αμήχανες παρατηρήσεις στη ατμόσφαιρα.

Ζώδια Σκορπιός

Οι ιδέες σας τώρα μπορεί να ακούγονται ανέφικτες αλλά με πολύ σκληρή δουλειά και υπομονή μπορούν να επιτευχθούν. Ζητήστε βοήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και από άτομα που εμπιστεύεστε.

Ζώδια Τοξότης

Να είστε λίγο συντηρητικοί με τα σχόλια που κάνετε σήμερα. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο αισθάνεται ιδιαίτερα ευάλωτο και η εποικοδομητική κριτική σας μπορεί να παρερμηνευθεί σαν προσωπική επίθεση.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/4/19)

Ζώδια Αιγόκερως

Η αργή εξέλιξη της ερωτικής σας ζωή σας κάνει να αισθάνεστε απογοήτευση. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είστε οι μόνοι που αισθάνεστε έτσι. Συζητήστε το με τους φίλους σας. Πιθανόν να αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ανάγκη από ύπνο για να επανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια. Αφήστε τους καφέδες και πηγαίνετε για ύπνο νωρίς απόψε. Ένας καλός οκτάωρος ύπνος θα σας ωφελήσει απίστευτα.

Ζώδια Ιχθύες

Είναι εύκολο να σας ζητήσει δεύτερο ραντεβού κάποιος/α ξεχωριστός/ή. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το πετύχετε είναι να τους δείξετε ότι πραγματικά τους ακούτε κατά τη διάρκεια του πρώτου σας ραντεβού. Δείξτε ενδιαφέρον για αυτά που λένε και μην κομπάζετε συνεχώς για τις επιτυχίες σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments