Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φήμες για Βούρο και Αλ Τάμαρι

Ολυμπιακός: Φήμες για Βούρο και Αλ Τάμαρι
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός "τσεκάρει" Βούρο και Αλ Τάμαρι από τον ΑΠΟΕΛ.

Δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ τσεκάρει ο Ολυμπιακός.

Ο ένας είναι… κάτι παραπάνω από γνωστός. Από τον Ολυμπιακό εξάλλου αναδείχτηκε ο Πραξιτέλης Βούρος κι αποχώρησε ως ελεύθερος πριν δύο χρόνια για τον ΑΠΟΕΛ.

Άνθρωπος των “ερυθρολεύκων” μάλιστα βρέθηκε το Σάββατο στην Κύπρο και φαίνεται να είχε στραμμένο το βλέμμα του αφενός στον 23χρονο στόπερ κι αφετέρου στον 21χρονο Ιρανό εξτρέμ, Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος κάνει καλή σεζόν στη Μεγαλόνησο, μετρώντας 19 συμμετοχές με 7 γκολ και 1 ασίστ.

Ολυμπιακός: Ρώτησε ξανά για Φεγκουλί

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τουρκικές πηγές ρώτησε ξανά για τον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό Σοφιάν Φεγκουλί, ο οποίος ανήκει στην Γαλατά.

Ο Φεγκουλί με 30 ματς φέτος και 9 γκολ και 4 ασίστ έχει συμβόλαιο με την Γαλατά έως το 2022. Πρόκειται για ακραίο επιθετικό που μπορεί όμως να παίξει και σε θέσεις πίσω από τον φορ.

Σύμφωνα με νεότερες αναφορές και πηγές από την Τουρκία ο Ολυμπιακός έσπευσε να ρωτήσει ξανά για τον έμπειρο Αλγερινό άσο (σ.σ. που έχει και γαλλικό διαβατήριο) και το ενδεχόμενο ενός δανεισμού.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Γκρενόμπλ, Βαλένθια, Αλμερία, Γουέστ Χαμ και Γαλατά.

Ο Ολυμπιακός είναι εκτός στόχων φέτος και έτσι σκανάρει την αγορά προκειμένου να ενισχυθεί εν όψει της νέας σεζόν. O Αλγερινός θα ήταν μια πολύ καλή λύση στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος ήδη σκέφτεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Να αναφέρουμε, ότι το φλερτ μεταξύ του Ολυμπιακού και του παίκτη είναι αρκετά έντονο, αφού σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο το όνομά του φιγουράρει πολύ ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments