Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Σα

Ολυμπιακός: Τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Σα
Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα.

Η παραμονή του Ζοσέ Σα “καίει” τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες να κάνει την τελική πρόταση στην Πόρτο.

Οι Πειραιώτες θέλουν πάση θυσία να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα,  στον οποίο προτείνουν τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές

Στην Πόρτο μάλιστα περιμένουν εντός της εβδομάδας την τελική κίνηση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τη “Live Sport”, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να καταβάλουν τη ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Δράκοι από την πλευρά τους έχουν ζητήσει τις τελευταίες μέρες να κρατήσουν σημαντικό ποσοστό των δικαιωμάτων του Σα, με αντάλλαγμα να εξαλειφθεί ο όρος που είχε μπει για επαναγορά του παίκτη με ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει προτείνει στον 26χρονο γκολκίπερ τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που είχε στην Πόρτο.

Ζοσέ Σα: Ακόμα μία εκπληκτική εμφάνιση

Ο Ζοσέ Σα ήταν εκπληκτικός σε άλλο ένα ματς του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξανά το δικό του μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας για το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν από τους καθοριστικούς παράγοντες στην επικράτηση με 2-1 επί του Ατρομήτου, που ήρθε με ανατροπή.

Πριν γίνει αυτή, όμως, ο ίδιος έχει σώσει τους «ερυθρολεύκους» από ένα πολύ χειρότερο σκορ για την ανάπαυλα με σπουδαίες επεμβάσεις, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments