Μedia

Όταν ο Λυριτζής “κατήγγειλε” τον Οικονόμου για τον Ολυμπιακό

Όταν ο Λυριτζής “κατήγγειλε” τον Οικονόμου για τον Ολυμπιακό
Μια παλιά ιστορία των δύο φίλων και κουμπάρων. Τι είχε πει ο Βασίλης Λυριτζής για τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (02/04/2019) μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του το τελευταίο διάστημα. Την είδηση ανακοίνωσε ο επι χρόνια συνοδοιπόρος του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, Δημήτρης Οικονόμου.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Πρώτα τηλεοπτικά, με την εκπομπή τους σε ΕΡΤ και συνέχεια στον ΣΚΑΪ και εν συνεχεία στη ζωή. Φίλοι και κουμπάροι, μια σχέση σε πολύ γερές βάσεις.

Ο Βασίλης Λυριτζής δε σταματούσε να αστειεύεται τόσο με τον Δημήτρη Οικονόμου, όσο και με κάθε συνάδελφό του. Σε μια συνέντευξή του, λοιπόν, είχε… καταγγείλει τον Οικονόμου για τη μεγάλη τους αγάπη. Τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τι είχε πει:

«Πρώτα απ’ όλα, έχουμε μια προσωπική φιλία, πριν ακόμη συνεργαστούμε. Νομίζω ότι έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο το ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι και ως χαρακτήρες και ως συγκρότηση και ως άποψη πολιτική – μόνο τον Ολυμπιακό έχουμε κοινό!

Αυτό δίνει μια δυναμική στη σχέση. Το να συμφωνούν όλοι για όλα δεν είναι και πολύ λογικό. Αυτό νομίζω πως βοηθάει και στην καθημερινή συνεργασία, γιατί προσθέτει προβληματισμό, οπτικές και πλευρές από τις οποίες βλέπεις τα πράγματα, που μπορεί να μην είχες αντιληφθεί», είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα Real.

Πάντως, τα γούστα ανάμεσα στους δύο φίλους διέφεραν όπως είχε παραδεχθεί ο Βασίλης Λυριτζής: «Τα κέφια μου έχουν να κάνουν με τους υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά. Ο Δημήτρης έχει όρεξη να πάει στη φύση και να κυνηγά πουλάκια και να ψαρεύει. Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, λογικό». Και ο λόγος που ο Λυριτζής καταγγέλλει τον Οικονόμου;

Στην ερώτηση αν πήγαιναν μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό, ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει τον επιστήθιο φίλο του: «Γήπεδο πηγαίνω όταν παίζει ο Ολυμπιακός εντός έδρας, όχι «πηγαίνουμε». Ο Οικονόμου έχει να πατήσει πάρα πολύ καιρό στο γήπεδο και τον καταγγέλλω και δημόσια»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments