Video

Τουρκικές εκλογές: Ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης χορεύει και μιλάει Ποντιακά (vid)

Τουρκικές εκλογές: Ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης χορεύει και μιλάει Ποντιακά (vid)
Τα αποτελέσματα από τις τουρκικές εκλογές έχρησαν ως νέο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης τον Εκρέμ Ιμάμογλου.

Τουρκικές εκλογές: Ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που επικράτησε με μικρή διαφορά του Μπιναλί Γιλντιρίμ, είναι γεννημένος στον Πόντο και φαίνεται να είναι περήφανος για την καταγωγή του την οποία και τιμά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλά ποντιακά και διατηρεί σχέσεις με τους Πόντιους στα Γιαννιτσά της Μακεδονίας. Μάλιστα είναι και πολύ καλός χορευτής των χορών του τόπου του. Οι χορευτικές του ικανότητες φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο τραβήχτηκε το 2016 σε ένα γλέντι στα Γιαννιτσά.

Φωτογραφία Instagram @ekremimamoglu


Όπως διακρίνουμε και στο βίντεο το οποίο και πόσταρε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης χορεύει με την ψυχή του και σχολιάζει: «χορός με Έλληνες φίλους στα Γιαννιτσά».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο με τον νέο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης να χορεύει Ποντιακά:

Τουρκικές εκλογές: Προσφυγή Ερντογάν για τα αποτελέσματα στην Κωνσταντινούπολη

Το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσε προσφυγές κατά των αποτελεσμάτων και στις 39 περιφέρειες της Κωνσταντινούπολης, έγινε γνωστό σήμερα (2/4/19) από τον επικεφαλής του κόμματος στην επαρχία, αφού σύμφωνα με τα προκαταρκτικά κι ανεπίσημα αποτελέσματα, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης κέρδισε με μικρή διαφορά.

Στην Κωνσταντινούπολη, ο υποψήφιος για τη δημαρχία του κύριου αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Εκρέμ Ιμάμογλου και ο αντίπαλός του του AKP, ο πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, δήλωσαν αμφότεροι χθες πως ο Ιμάμογλου προηγείται κατά περίπου 25.000 ψήφους. Η Κωνσταντινούπολη έχει πληθυσμό 15 εκατομμυρίων κατοίκων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments