Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (2/4/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (2/4/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Τρίτη (2/4/19).

Ζώδια Κριός

Όταν μπαίνετε στον κόσμο των ραντεβού μπορεί να αισθάνεστε σαν να βουτάτε σε μια δεξαμενή γεμάτες καρχαρίες. Αλλά να θυμάστε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Έχετε πολλά να προσφέρετε στο κατάλληλο, τυχερό άτομο. Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα κάνουν και οι άλλοι το ίδιο.

Ζώδια Ταύρος

Πόσο ρεαλιστικά είναι τα ιδανικά σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή; Μπορεί να είστε κολλημένοι στο παρελθόν στην εικόνα που έχετε για τον/την τέλειο/α σύντροφο. Σήμερα, προσπαθήστε να επαναξιολογήσετε τις αντιλήψεις σας σχετικά με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα με τα δικά σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Πριν προσφερθείτε να βοηθήσετε έναν φίλο, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κάποια κρυφά κίνητρα. Η προσφορά σας θα πρέπει να είναι αυθεντική χωρίς δεσμεύσεις διαφορετικά μπορεί να φανείτε χειριστικοί. Η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω.

Ζώδια Καρκίνος

Οι άλλοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν σήμερα όταν βιάζεστε να ολοκληρώσετε μια συζήτηση. Αποφύγετε τις δυσάρεστες παρεξηγήσεις ακούγοντας προσεκτικά τους άλλους καθώς μιλάνε, και στη συνέχεια απαντήστε στο σχετικό θέμα.

Ζώδια Λέων

Σήμερα η επινοητικότητά σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν φαίνεται να μπορεί να επιλυθεί. Είστε κάτι παραπάνω από ικανοί να σκεφτείτε καινοτόμους τρόπους για να βρείτε τη λύση που θέλετε.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα διασκεδάστε με έναν φίλο που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Οργανώστε μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή μείνετε μέσα και πείτε τα νέα σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φροντίστε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά!

Ζώδια Ζυγός

Θα μπορούσατε να πάρετε μαθήματα από τις προηγούμενες σχέσεις σας για το πώς να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τους/τις πρώην σας και τι πήγε στραβά. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο. Δώστε προσοχή.

Ζώδια Σκορπιός

Η επικοινωνία δεν είναι πάντα η ίδια και στα δύο φύλα. Ενώ οι γυναίκες αρέσκονται στο να εκφράζουν την αγάπη τους, οι άνδρες συχνά προτιμούν να τη δείχνουν με πράξεις αντί για λέξεις. Η κατανόηση των λεπτών υπαινιγμών μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.

Ζώδια Τοξότης

Ήρθε η ώρα να μετατρέψετε κάποιο φλερτ σε μια βαθύτερη σχέση. Μην υπεκφεύγετε για το πώς αισθάνεστε. Εκφραστείτε με άμεσο τρόπο και κάντε γνωστά τα αληθινά σας συναισθήματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Η αντοχή σας σήμερα εντυπωσιάζει φίλους, συνεργάτες και ελπίζουμε και πιθανούς συντρόφους. Κρατήστε την ενέργεια σας στα ύψη φροντίζοντας να περιβάλλεστε από ανθρώπους που έχουν όρεξη για ζωή. Ενισχύστε τη θετική σας διάθεση.

Ζώδια Υδροχόος

Την επόμενη φορά που θα έχετε την παρόρμηση να φλερτάρετε με έναν/μία άγνωστο/η, μην προσπαθήσετε να την καταπολεμήσετε. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας και δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσουν. Η αυτοπεποίθησή σας είναι μεθυστική για αυτούς/αυτές που είναι αρκετά τυχεροί για να σας συναντήσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Ακόμη και αν δε νομίζετε ότι τον τελευταίο καιρό δίνετε καλές συμβουλές στους φίλους σας, μπορεί να τους βοηθάτε απλώς αφήνοντάς τους να μοιραστούν τα προβλήματά τους μαζί σας και να ξεσπάσουν. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως ένα τεράστιο αυτί που περιμένει να ακούσει κάθε τους λέξη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments