Ελλάδα

Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η πολιτική κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου

Βασίλης Λυριτζής: Σήμερα η πολιτική κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου
Σήμερα Τετάρτη (3/4/19) ο Βασίλης Λυριτζής θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Σε ηλικία 62 ετών έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (2/3/19) χτυπημένος από τον καρκίνο ο Βασίλης Λυριτζής, ένας δημοσιογράφος με ήθος που κοσμούσε το επάγγελμα.

Η κηδεία του, που θα είναι πολιτική, θα γίνει σήμερα Τετάρτη (3/4/19) στις 3 το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η οικογένεια του θανόντος παρακαλεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν εισφορές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

«Ήταν περίπου ένα μήνα στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είχε προβλήματα τους τελευταίους 2-3 μήνες και δυστυχώς πριν από λίγη ώρα κατέληξε» είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου κατά την ανακοίνωση του θανάτου του από τον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Βασίλης Οικονόμου


Βασίλης Λυριτζής: Από τι είδος καρκίνου πέθανε

Ο Βασίλης Λυριτζής αντιμετώπισε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ τον τελευταίο μήνα νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Ο καρκίνος από τον οποίο πέθανε ο Βασίλης Λυριτζής ήταν ο καρκίνος στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο φίλος και συνάδελφός του, Δημήτρης Καμπουράκης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβρη, όταν ο Βασίλης Λυριτζής ένιωσε ένα πρωί έντονο πονοκέφαλο και δυσκολία στην ομιλία.

Στις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Βασίλης Λυριτζής το έμαθε, αλλά αφότου του πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα, αποφάσισε να επιστρέψει στην δουλειά του. Όμως, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία και μέσα σε μία εβδομάδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά του.

Φωτογραφία Eurokinissi


«Ο Βασίλης αρρώστησε στο τέλος του χρόνου. Τέλος Νοέμβρη, ένα πρωί, ενώ ήταν να πάμε στην εκπομπή, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πάω στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορώ να μιλήσω. Έκανε εξετάσεις και πήγε κατευθείαν σπίτι του. Θεωρήσαμε ότι είχε πάθει κάποιο μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επηρέασε την ομιλία του. Έμεινε 20 μέρες εκτός και γύρισε στον σταθμό και κάναμε κανονικά την εκπομπή και ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα είχε μια δραματική επιδείνωση. Έφυγε μόνος του για να δει τι γίνεται και δεν ξαναγύρισε. Πέθανε. Νοσηλεύτηκε στον Άγιο Σάββα για έναν μήνα περίπου και κατέληξε, δυστυχώς. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη. Δεν φανταζόμασταν ότι θα είναι και τόσο σύντομη αλλά ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν μη αναστρέψιμα» είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments