Ελλάδα

Κηδεία Βασίλη Λυριτζή: Το τελευταίο “αντίο” στον αγαπητό δημοσιογράφο

Κηδεία Βασίλη Λυριτζή: Το τελευταίο “αντίο” στον αγαπητό δημοσιογράφο
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημοσιογράφου, Βασίλη Λυριτζή.

Κηδεία Βασίλη Λυριτζή: Φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένεια του δημοσιογράφου, που άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο, τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4/19) είπαν το τελευταίο “αντίο” στον Βασίλη Λυριτζή στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Βασίλης Λυριτζής σε ηλικία 62 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας στις 05:10 τα ξημερώματα της Τρίτης, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώρισαν, είτε προσωπικά είτε μέσα από τις εκπομπές και τα κείμενά του, όσους συνεργάστηκαν μαζί του και κυρίως τους ανθρώπους με τους οποίους συνέδεσε τη ζωή του σε προσωπικό επίπεδο.

Από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του Βασίλη Λυριτζή, ήταν τα λόγια ενός παλαιού συμμαθητή του:

«Για τρία χρόνια μοιραζόμουν μαζί σου το ίδιο θρανίο απ’ αυτό ξεκινήσαμε και στη συνέχεια μοιραστήκαμε τις πιο όμορφες στιγμές των εφηβικών μας χρόνων αγαπημένε Βασίλη εγώ δεν θα αναφερθώ στο πόσο ταλαντούχος δημοσιογράφος υπήρξες και πόσο έλλειμμα και με αξιοπρέπεια υπηρέτησες να σε όλη σου τη διαδρομή την τέταρτη εξουσία. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα τα αναφέρουν οι άλλοι.

Σου είχαμε δώσει το παρατσούκλι θάμνος λόγω των σγουρών μαλλιών σου. Είχες σκέψη σου με ωριμότητα και επιχειρήματα. Η χροιά της φωνής σου ήταν από τότε αναγνωρίσιμη και πολύ σύντομα έγινε οικεία και αγαπημένοι σε όλους. Έχω την αίσθηση και δεν κάνω λάθος ότι όποια κουβέντα κι αν κάναμε μαζί σου σχεδόν πάντα την τελείωνες με μία επιτυχημένη ατάκα σου και σκάσαμε όλοι στα γέλια. Μοναδική περίπτωση για την οποία δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου ήταν την ομάδα σου ο Θρύλο.

Θα μας λείψεις ρε Βασίλη θα μας λείψεις. Ελπίζω να μου το έχεις συγχωρέσει όταν θα ξαναβρεθούμε εκεί πάνω ότι από όλους τους συμμαθητές σου αυτός που σε αποχαιρέτησε ήταν ένας βάζελος».

Κηδεία Βασίλη Λυριτζή: Φωτογραφίες από το τελευταίο “αντίο”:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments