Lifestyle

Ντάνος: Τον έκαναν κούκλα και είναι έξαλλος (pic)

Ντάνος: Τον έκαναν κούκλα και είναι έξαλλος (pic)
O Ντάνος έγινε κούκλα δίχως την έγκρισή του.

Κούκλα «Ντάνος» κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα από τα social media, διευκρινίζοντας πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει την έγκρισή του για να κυκλοφορήσει.

Η κούκλα πάντως πωλείται προς 14 ευρώ και διαδικτυακά και κανείς δεν ξέρει αν ο Γιώργος θα κινηθεί και διαφορετικά εκτός από την επισήμανση που έκανε πως δεν έχει δώσει την έγκρισή του για να ονομαστεί έτσι η κούκλα.

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει εάν ο πρώην παίκτης του Survivor και πλέον ηθοποιός και συγγραφέας έχει κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος «Ντάνος».

Δείτε την κούκλα “Ντάνος” που κυκλοφορεί πλέον στην αγορά:

Ντάνος: Του έγινε πρόταση για 350.000 και είπε όχι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή «Ντάνος», όπως μας συστήθηκε στο Survivor είναι περιζήτητος επαγγελματικά.

Ο Σκιαθίτης νικητής του πρώτου ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο ΣΚΑΪ δέχεται συνεχώς προτάσεις, ωστόσο ο ίδιος επιλέγει να τις αξιολογεί με προσοχή.

Μάλιστα, η τελευταία πρόταση που του έγινε ήταν άκρως δελεαστική για τα δεδομένα. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε το ποσό των 350.000 ευρώ, το οποίο του προσφέρθηκε.

Η πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο ήρθε από τον… Άγιο Δομίνικο. Ο Acun Ilicali ήθελε να ενισχύσει το Survivor 3, το οποίο δεν σημειώνει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, φέρνοντας πίσω τον Σκιαθίτη στο παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός υπολόγιζε στον Ντάνο, ως ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Survivor. Πιθανή επιστροφή του θα έφερνε σίγουρα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης και θα έβγαζε την παραγωγή από τη δύσκολη θέση.

Μάλιστα, ο Acun Ilicali θέλησε να τον «δελεάσει» προσφέροντας του το ποσό των 350.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Κι όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτίμησε να αρνηθεί ευγενικά την εξαιρετική πρόταση που του έγινε. Ο ίδιος έχει αυτή την περίοδο υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του Τατουάζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments