Μedia

Νίκος Ζιάγκος: Μια ειλικρινής εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Νίκος Ζιάγκος: Μια ειλικρινής εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
O Νίκος Ζιάγκος σε μια σπάνια και συνάμα αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Νίκος Ζιάγκος δίνει πολύ σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Μια από αυτές θα προβληθεί απόψε από την συχνότητα του Alpha, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Νίκος Ζιάγκος μιλά με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο για μία ζωή γεμάτη πάθη αλλά και λάθη.

Περιγράφει την εποχή που όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο οι γυναίκες τού έσκιζαν το πουκάμισο, παραδέχεται πως ήταν για χρόνια εθισμένος, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τον λόγο που ένα ξημέρωμα η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα, κατηγορώντας τον για ένοπλη ληστεία.

Ακόμα, αναφέρεται στον σύντομο γάμο του και παραδέχεται πως έγινε από ανάγκη και όχι από έρωτα καθώς η σύντροφός του έμεινε έγκυος. Ποια η σχέση του, σήμερα, με τον γιό του που επίσης πέρασε δύσκολα με τα ναρκωτικά αλλά και πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά από οικονομική καταστροφή, η οποία τον υποχρέωσε να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού.

Δείτε το τρέιλερ της αποψινής εκπομπής

Νίκος Ζιάγκος: Φιλμογραφία

Showbitch 2010 Πολυθρόνα για τρεις 2006 Φεύγα 2002 Σαπουνόπετρα – Το χρήμα στο λαιμό σας 1995 Τηλεκανίβαλοι 1986 Πήρες πτυχίο 1985 Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται 1984 Οι απέναντι 1981 Τα χρώματα της ίριδος 1974 Ο μοναχογιός μου ο… αγαθιάρης 1972

Ο Νίκος Ζιάγκος σε παλαιότερη συνέντευξη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments