Αθλητισμός

Γιώργος Παπαγιάννης στον ΟΠΑΠ: Πρώτα τα playoffs και μετά να τα δώσουμε όλα για το Final Four (vid)

Γιώργος Παπαγιάννης στον ΟΠΑΠ: Πρώτα τα playoffs και μετά να τα δώσουμε όλα για το Final Four (vid)
Γιώργος Παπαγιάννης: Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλάει για τον αποψινό "τελικό" με την Μπουντούτσνοστ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ για τον αποψινό μεγάλο παιχνίδι του “τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει απόψε (21:00) το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, στο ΟΑΚΑ, με την Μπουντούτσνοστ. Με νίκη εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα playoffs της Euroleague.

 Ο Γιώργος Παπαγιάννης, από τους πρωταγωνιστές στην εντυπωσιακή πορεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στις τελευταίες αγωνιστικές, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μιλάει για τον σημερινό «τελικό».

Που θα κριθεί το παιχνίδι; Τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ; Προτιμάει αντίπαλο στα playoffs την ΤΣΣΚΑ ή τη Ρεάλ; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Euroleague και ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος;

Δείτε τις απαντήσεις στο βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στον ΟΠΑΠ:

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης

Ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Το ταλέντο του είναι μεγάλο κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για την Αμερική. Ο νεαρός μπασκεμπολίστας έζησε το όνειρο του NBA και επέστρεψε “σπίτι” του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στους “πράσινους”. Άλλωστε ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Παναθηναϊκό αν επέστρεφε τελικά στην Ευρώπη.

Ο 21χρονος ψηλός είναι βασικό στέλεχος στην φετινή πορεία του Πανθηαναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στο παρελθόν έχει πάρει χρυσά μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments