Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/4/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/4/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (4/4/19).

Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η διάθεση για επαναπροσέγγιση με κάποιον/α φίλο/η ή συνεργάτη που τα είχες τσουγκρίσει, υπάρχει. Ή μήπως είναι μια ερωτική ιστορία που περισσότερα μπλεξίματα σου δημιουργεί παρά ικανοποίηση για την ώρα; Πάντως αν θες να λύσεις παρεξηγήσεις τώρα είναι η ώρα!

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία ή δρόμο) προσπάθησε να το αποφύγεις σαν να είναι ραδιενεργό! Σε αντίθετη περίπτωση φώναξε όποιους/ες θεωρείς καλή παρέα και κουβέντιασε ως τα ξημερώματα.

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Διάθεση να αδιαφορείς για προβλήματα που δεν είναι δικά σου; Αντιδραστικότητα και επιθετική διάθεση σʼ όποιον/α έρχεται γκρινιάζοντας προς το μέρος σου; Μπράβο Καρκίνε! Δεν σου συμβαίνει και τόσο συχνά οπότε απόλαυσε το σήμερα!

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έλα! Έλα! Μην ντρέπεσαι! Παραδέξου το. Θες να ρίξεις μερικές μπουνιές σε 2-3 συναδέλφους σου σήμερα. Έτσι για να μπουν στη θέση τους. Γιατί ρε γαμώτο να μην έχεις την ίδια στάση και με εκείνον/η που σου έχει κάνει την καρδιά τρυπητήρι;

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Το μόνο που χρειάζεται να επιδείξεις είναι μια κάποια διπλωματικότητα γιατί αυτός/η που θα βρίσκεται απέναντι σου μάλλον δεν θα έχει την ίδια υπομονή που έχεις εσύ…

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όποιος/α λέει πως είναι υπεράνω χρημάτων αυτή την εποχή μάλλον προσπαθεί να πουλήσει τρέλα ή έχει μια επιθυμία να τον/την λιντσάρουν. Ευτυχώς δεν ανήκεις σʼ αυτή την κατηγορία. Αυτές τις μέρες, είτε να ανοίξει μια προοπτική να κερδίσεις περισσότερα χρήματα (ένα καινούργιο πρότζεκτ ή μήπως ανοίγει μια υψηλότερης βαθμίδας θέση στην εταιρία σου που θες να χτυπήσεις;), είτε, αν αναζητάς εδώ και καιρό δουλειά, επιτέλους να υπάρξουν εξελίξεις σʼ αυτό το κομμάτι.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γιʼ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νʼ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην περιμένεις συγκλονιστικά εξωτερικά γεγονότα. Μην περιμένεις νʼ ανοίξουν οι Ουρανοί και να βρέχει τύχη, χρήματα, συναισθήματα ή ευκαιρίες. Όμως μπορείς να περιμένεις τις επόμενες μέρες να ξυπνά ξανά η έμφυτη αισιοδοξία σου και μια διάθεση να πάψεις νʼ ασχολείσαι πια με τα λάθη/πάθη του παρελθόντος. Και το να πάψεις να βασανίζεσαι εσωτερικά είναι το σημαντικότερο όλων!

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν έχεις μια δουλειά που κρατά συνεχώς τον εγκέφαλο σου σε εγρήγορση, τότε αυτή είναι μια από τις μέρες που πρέπει να γουστάρεις πολύ αυτό που κάνεις. Αν όμως η δουλειά σου είναι διεκπεραιωτική ή δεν έχεις μια, θα πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εγκλωβισμένος/η που το μπαμ είναι πάντα ένα δευτερόλεπτο μακριά.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με τόση απέχθεια για ότι έχει να κάνει με χρήματα, εργασία, κτήσεις και οικονομικές υποχρεώσεις που θες να τα διαλύσεις όλα. Ναι, τόσο πολύ έχεις μπλεχτεί σʼ αυτό τον ιστό που μισείς.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν έψαχνες ένα καλό άνοιγμα για να ρισκάρεις/προσπαθήσεις/τολμήσεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ε ήρθε η ώρα σου! Αυτές τις μέρες δωσʼ του να καταλάβει λέμε!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments