Αθλητισμός

Ταξιάρχης Φούντας: Σενάριο για τον Παναθηναϊκό

Ταξιάρχης Φούντας: Σενάριο για τον Παναθηναϊκό
Ο Ταξιάρχης Φούντας φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Νωρίς για την οποιαδήποτε απόφαση απόκτησης ποδοσφαιριστή είναι στον Παναθηναϊκό την ώρα που κυκλοφόρησε σενάριο για τον Ταξιάρχη Φούντα.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης κυκλοφόρησε σενάριο σχετικά με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Ταξιάχη Φούντα. Ο παίκτης είχε προταθεί στους πράσινους την περσινή σεζόν αλλά δεν μπορούσε να αποκτηθεί λόγω των περιορισμών.

Φέτος, έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την αυστριακή Ζενκτ Πόλτεν και ενδεχομένως να αποτελούσε μία αξιόπιστη εναλλακτική για τα άκρα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι νωρίς ακόμα για να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, με τον Φούντα να έχει ίσως προταθεί και πάλι στους πράσινους.

Συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον για τον Φούντα αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα gazzetta.gr, αναφέροντας:

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο «τριφύλλι» είναι και αυτή του Ταξιάρχη Φούντα. Ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός μετά την περυσινή σεζόν στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας (Σόνσεχοφ), επέστρεψε στο προσκήνιο και έκανε μια καταπληκτική σεζόν με την φανέλα της Ζανκτ Πέλτεν στην αυστριακή Bundesliga.

Ο Φούντας που χτύπησε στον ώμο στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με 21 συμμετοχές και 4 γκολ και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πολύ καλής πορείας του συλλόγου.

Το αγωνιστικό προφίλ του Φούντα που έχει ως κύριο προσόν την ταχύτητα, ταιριάζει σε αυτά που ψάχνει το «τριφύλλι» ενώ κάθε Έλληνας, ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού τον τελευταίο χρόνο.

Ο Φούντας υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι στον αυστριακό σύλλογο για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments